Zoque.Forum
»
ADSL , ISDN ve Cable Ücretleri Hakkında
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ADSL , ISDN ve Cable Ücretleri Hakkında
öncelikle merhaba arkadaşlar ..
sorum şu ; ADSL , isdn veya kablo almayı düşünüyorum. hepsinin ücretlerini öğrendim ama çoğu kafamı karıştırdı. örneğin ADSL ' i ilk defa alacak bi kullanıcı nelere ihtiyaç duyar(hardware)? başvuru ücreti , aylık ücret ve eğer varsa extra ücretler nelerdir? yani bana ne kadara patlar? 3 bağlantı türü içinde yazarsanız sevinirim. teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
ADSL için bir modem ve splitter'a ihtiyacın var (çoğunda bu 2si bi arada). ~100$ gibi bir ücreti var yanılmıyorsam. Aylık bağlantı ücreti 60 milyon alıyorlar, bağlantı ücreti için ise yine 60 milyon bir defaya mahsus alınıyor.
kablo'da da yine bir modem almanız gerekecek, yine onda da sabit bir ücret var. isdn 'i hiç tavsiye etmem, zira onda yine telefon parası ödüyorsunuz. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ADSL için bir arkadaşım bugün başvurusunu ve gerekli ödemeleri yapmış.
ADSL modem 75 $ Kurulum ücreti 60 milyon TL 128 kilobit/s'lık bağlantı için aylık 49 milyon TL Telefon hattını işgal etmiyor ama aynı hattı kullanıyor. Yani internete bağlıyken aynı anda telefon kullanılabiliyor.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Şu an ADSL kabloya göre çok daha uygun şahsen kablo kullanıcısı olarak yakın dönemde ADSL' e geçmeyi düşünüyorum.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
ah bide bizim buraya gelse....yakınlara geldi bizim burda yok
kablonet kullaniyorum bende ama sirf sinirlenmek icin su kablonet valla... bende gecis yapmayi dusunuyorum hatta on basvuru formu filan doldurdum ama bakalim nolcak... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Bir kablonet kullanıcısı olarak bende ADSL e gecmek icin baya bir arastırma yaptım. Ama acık port kalmamış.
![]() Neye yanıyorum biliyor musunuz ? ADSL ilk defa bizim bolgede hizmete acılmasına rağmen, benim aklımdan bile gecirmemem. (düşündüm, ama kablonet ile teknik olarak kıyaslayınca vazgecmiştim) Artık Kablonetin hızlara göre fiyatlarında yeni düzenlemenin gelmesini bekleyecegiz. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!