»
Türkiye'de Paypal hizmeti istiyorum !!!
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Türkiye'de Paypal hizmeti istiyorum !!!
Sürprizden bahseden bendim, ama henüz bir aksiyon yok, peşindeyim, bir gelişme olursa hemen ileteceğim... çok hızlı gittiğini de söyleyemeyeceğim biraz beklemek gerekecek sanırım dediğim gibi bir kampanya işe yarayabilir,
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Ya www.paypal.com e bir alternatif olarak www.stormpay.com henüz öğrendim bir dostum üzerinden bayağı para transferi yapmış.
Ancak hiç almamış, Bank Wire 50$ (parayı orada biriktirip almak en mantılısı) Çek 2$ Bir bakılabilir..
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
düzenli olarak 2checkout kullaniyorum gayet memnunum...tek kotu yani herkesin soyledigi gibi siparis sayfasinin ingilizce olmasi ama onuda ufak bir yardim dokumaniyla giderdim musteriler su anda zorluk cekmiyorlar...2CO'yu tavsiye ederim , ozelliklede server tabanli calisan yazilimlara ( client managment system tarzi...) entegre etmesi kolay oluyor.
Ayrica turkce order form isteyenler www.plimus.com 'a goz atabilirler
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
tekrar merhaba,
Kayıt oldum az önce, normal kayıtta bir sıkıntı yok ama kredi kartı eklemek istediğinizde bu ülkeden kredi kartı kabul edemediklerini söylüyorlar, bu da hemen hemen hiç bir işe yaramıyor demek.Konuyla ilgili müşteri hizmetlerine mesaj attım, cevap gelince buraya da yazarım. |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
verified customer diye sol üst kösede bir link/bölüm var. eger statüs non-verified ise problem bundan kaynaklaniyor da olabilir. birkac gün önce benzer bir problemi ben yasadim. kredi karti ile yaptigim ödemeyi geri gönderdiler. yeniden yapmam gerekecek.
gönderdikleri mesaj:
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
![]() Hakikaten çok makbule geçti teşekkür ederiz..
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Peki bişr mal sattığımıda ödemeyi nasıl alıyoruz acaba?
Kredi kartına ödeme yapmıyorlar. Türkiye'den banka kabul etmiyorlar. Bu sorunu nasıl çözeriz bilen var mı acaba? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!