Zoque.Forum
»
Türkiye'de Paypal hizmeti istiyorum !!!
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
PayPal'den para transferi...
Turkiyeden uye oldum, Amerika'dan musterim para gonderdi..accountum verified oldu (kredi kartimdan para cekildi) ..ama parayi nasil alacagim anlayamadim... banka bilgileri sadece us bankalari icin, kredi kartina da odeme yapilmiyor..
paypalden kendine para cekebilen arkadaslar nasil becerdiniz bu isi ![]()
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Re: Türkiye'de Paypal hizmeti istiyorum !!!
merhaba,
Yazmayı unutmuşum, öncelikle onu yazayım, Paypal-ikobo arası para transferi kesilmiş, artık mümkün değil. Paypal'a gelen parayı buradan almanız mümkün değil, ancak parayı ya Paypal içerisinde başka işlemlerin ödemesi için kullanacaksınız ya da yurtdışında güvendiğiniz birisine yollayıp, onun size göndermesini rica edeceksiniz. Mesela hem Paypal hem ikobo hesabı olan bir dostunuza paypaldan para aktaracaksınız, o da sizin ikobo hesabınıza akltaracak parayı, siz de herhangi bir atm'den çekebilirsiniz burada. Selamlar, |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Paypal hzimeti ile detaylı bilgi bu ayki chip dergisinde bulabılırsınız. bu iş hakkında bilgim yok ama yakında hizmet vereceklermiş türkiyede dergiye bi göz atıp detaylarını yazmaya çalışıcam
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Paypal kredi kartına veya Turkiye'deki bankalara ödeme yapmadan şuan için pek fazla işimize yaramıyor. Bu arada kredi karti doğrulama işlemi sırasında dikkatimi çetki kartınızdan 1.95 $ çekilecek diyordu. Kredi kartı ekstresinde 2 adet işlem vardı 1. 1$ lık ve 2. 1.95 $ lık. Sanırım 1$ olan da kredi kartının tanıtılması sırasında yapılan bir işlem. Toplam da 2.95 $ a geliyor yani
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!