|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: İmza Nasıl Olmalı ?
Evet en guzeli bence de adınızı ve soyadınızı elyazısı ile yazmaktır.. Ben neredeyse bu standarta yakın davranıyorum Adımın ilk harfini yazıp guzel bir nokta koyuyorum sonra da soyadımı yazıyorum.. Bir de merak ettiğim eğer iki adı varsa insanın ozaman üçünü de yazıp mı imza atıyorlar acaba?
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
Adı soyadı açık bir şekilde bütün olarak yazmak daha iyi... Üçüncü bir isim varsa onun da sadece ilk harfi yazılıyor.
Bknz: John F. Kennedy
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
John Fitzgerald Kennedy, bunlardan hangisi üçüncü bir isim
![]() Zaten Türkiye'de iki isimler ya bir sayılıyor (örnek: Mehmet Ali), yada sadece biri kullanılıyor (örnek: Haydar Berkant -herif Berkantı kulanıyor, tercih meselesi -).. Eğer Mehmet Ali ise ilki kısaltılıyor -ve bar ismi oluyor (örnek: MALİ BAR)-, yok eğer Haydar Berkant ise zaten problem yok herif Haydarı ignore etmiştir zaten, sadece okul arkadaşları bilir..
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
1995 ten beri bende adimi arapça soyadımı türkçe el yazısıyla yazarak atarım, arapçanın bir güzelliği de harflerin şekliyle rahatlıkla oynanabiliyor olması nasıl olsa orda ne yazdığını benden başka kimsenin bilmesi ve hatta ben arapça biliyorum bu böyle yazılmaz demesi bile önemli değil..
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
arapça...
Bu arapça ad yazmak ilginç geldi.. yazarken peki soldan sağa mı yazıyorsunuz? yani arapçada ki gibin sağdan sola mı yoksa?
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!