|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Moskova
|
Re: Call of Duty
oyun gerçekten çok güzeL,takii bu tip oyunlarda birinci sayılabilecek day of defeat ti bile şimdiden geçti tabi biraz kaliteli bir sistem gerekiyor özellikle ekran kartı bakımından,atmosfer ve sesler gerçektende yerinde ve çok hoŞ, + benim bildiğim cruelstroke buna mapte yapar ...
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Savaş oyunlarından haz etmeyenler (ben haz ederim özellikle şiddet içeren oyunlara bayılıyorum ama herneyse bunuda çok sevdim) biraz daha puzzle tarzına yakın isteyenler hatta birazda savaşalım (tüfek icat oldu mertlik bozuldu diyenler özellikle) allah allah diye kılıçla dalalım derseniz, Prince herkes hatırlar, yeni versiyonu olan Prince of Persina Sand of time tam size göre deneyin
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Gothem-Merkez
|
Star Craft lafı açılmışken ne zaman çıkacak 2. versiyon ben de hala bekliyorum. Hiç bir oyun onun yerini tutmadı. Bu aralar çok kişi Call of Duty iyi diyo. 8 MB ekran kartıyla COD bana çok uzak
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Moskova
|
bu yazını okudum ve bu oyunu aldım gerçekten de çok muhteşem grafikler hele (sağlam ekran kartıyla gerçekten süper ) herkeze tavsiye ederim...
Alıntı:
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
sallamiyim ama bildigim kadariyla call of duty quake3 motoru kullaniyor ve q3 motorunun tum nimetlernden faydalaniyor.
oyundaki haritalar aslinda cok buyuk degil hatta kucuk denecek boyuttalar. Lakin oyunda oyle bir atmosfer var ki haritayi incelemek yerine ilk buldugunuz delige kacmaya ve emirler dogrultusunda gorevinizi tamamlamaya calisiyorsunuz. Hatta gorev bitince bi gurur sariyor icinizi. Herkese siddetle tavsiye ederim
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: LND
|
harita sucks
![]() Oyun atmosfer konusunda çok başarılı yoksa gayet kısa 2,5 günde falan bitiyor tüm oyun. Yani çok uzun bir oynama süresine de sahip değil. Özellikle sesler süper, görevleri yapalım diye de canınız çıkabiliyor, vurulacam diye çok korktuğum oyunlardan Bir de yeni başlayacaksanız basitte açmayın yoksa 3-4 bölümden sonra en baştan tekrar zorda başlamak istiyorsunuz.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
oldukca guzel oyun mohaa dan daha ıyı oldugunu soyleyebılırım oyun kısa suruyor ama muazzam zevk alıyosunuz oynarken efektler falan stalingrad cıkarması epe zorladı bırde aircraft bolumu
10 saat gıbı kısa surede bıtırıyosunuz oyunu ama verdıgım parayı hakettı |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: İzmir
|
Alıntı:
Bu nasıl bir şiddettir. Hangi insan evladı bir insanın üstüne güdümlü füze atar, yada super sheep atar böyle şiddet içeren oyun olmaz... ![]() call of duty i de yeni oynamaya başladım hakketen çok güzel..ama o dediğiniz görevlere gelemedim. call of duty oynayasım geldi hemen eve gideyim bari
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!