Zoque.Forum
»
Font ihtiyacı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Font ihtiyacı
Ekteki fontun ne olduğunu bilen veya elinde mevcut olan arkadaşlar varsa acil yardımlarına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Font ihtiyacı
MS MINCHO fontunun %45'ine sıkıştırılmış hali bu abi...
çok tanıdık ve standard bir font , üst alt çizgiler fonta ait değil zati.. ekte görseli ve yoksa diye fontu bulabilirsin diyecektim ama font 8MB mış nasıl yani?? MS sitesinden falan bulabilirsin belki olmadı başka bir yöntemle sana ulaştırırım, zip'i 4,7 MB ne var bu fontta anlamadım.... galiba içinde uzakdoğu font datası falan var, fontographer 512 RAMli makinada ram yetersiz diyip açamadı.... ayrıca bi önceki posttaki fontun benzediği iddiası da günümü şenlendirdi sağolsun ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: Font ihtiyacı
Çok sağolun arkadaşlar. MS MINCHO doğru cevap
Bu arada cevap gelene kadar internette araştırırken myfonts.com da hoş bir özellik keşfettim. Taranmış bir yazıtipini upload ediyorsunuz ve çıkan eşleştirme sonucunda yüklediğiniz imajdaki fontu tanımaya çalışıyor. Ekteki imajı gönderdim ve çıkan sonuçlar da aşağı yukarı benzer fontlardı. Adres burası, belki işinize yarayabilir.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!