Zoque.Forum
»
yaw yeter yaw
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
oooooooof oooooof bu ne ya hergün 100 mail geliyor ya
niye ya hergün hepsini block ta ediyorum: forece@Hotmail.com isterseniz şifremi bile verebilirim
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir, TR
|
hotmailin block address özelligi vardi yanlis hatirlamiyorsam.
pes etmeyelim, lütfen.. ![]()
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
ya bu mail adreslerine yönlendirme gibi bi şey koysalar olmaz mı? yoksa var mı?
telesekreterde olabilir ![]() kaybetmek istemiyorum onu lütfen lütfen ama sonuna kadar direnecem dünyadaki bütün mail adreslerini bulock etmem gereksede pes etmiyecem çok seviyorum onu (ilk adresim sayılır kerata) ((adresten anlaşılacağı üzere))
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Gelen her mail 'de- reklam ve mailist vs. den bahsediyorum - bir unsubscribe linki vardir yada farkli unsubscribe metodu sunmuslardir. Yilmayin bence de.
Ama yeni bir email almayi illa dusunursen yifan.net 'i tavsiye ederim (China zannedersem) Selamlar
|
Zoque'a hoşgeldiniz!