|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Love Story
Tum forumun sevgililer gununu kutlamak, boynumuzun borcudur. Bu sene sevgililer gununde gordugunuz enteresan bir hediye varmi diyede sormus olayim. Mesela ben, kirmizi elmalarin uzerinde "Happy Valentine Day", "I Love You", "Je Taime" gibi kelimelerin, yesil olarak yazildigini gordum ve cok sasirdim. Yazilan seyler, yesil kalemle falan yazilmis degildi. Elmanin o bolumu kizarmamiz, yesil(sarimtrakta denebilir) kalmis. Vesaire...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Love Story
@enemy
-nerede gördün abi? -birde fiyatı ne kadardı?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Pardon ben merak ettim yemek için mi süs için mi ?
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
işleri güçleri yok meyve salatalı ağaç yapıyolar yaa
![]() Yollasana bana diyeceğim.Komik olacak hollandadan buraya gelmesi dert kargosu bir dert.sana ödeme bir dert o yüzden hiç demiyim ben.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Aslinda benim icin problem degil. Birkac arkadasima birseyler yolladim zaten. Ozellikle Mavi Cam denen bir agac var, super birsey.
Bunun yaninda, gercekten cok super seyler var, anlatamam yani. Eger elime bir katalog gecerse, forumun biryerine attach ederim. Aramizda halledebildikten sonra mevzuyu, benim icin herhangi bir problem olusmaz. Bunun yaninda, sevgililer gunu icin hazirlanmis ozel ic camasir kreasyonlari, ilgimi ceken diger birsey oldu. Simdi, nasil seyler oldugunu soyleyemem, ayip olur
|
Zoque'a hoşgeldiniz!