Zoque.Forum
»
Rahat Oyun Download Siteleri
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Rahat Oyun Download Siteleri
Oyun demoları indirebileceğim site arıyorum.
Üyelik istemeyen, Kendi programları indirme zorunluluğunda bıraktırmayan, 30K civarı downloadları destekleyen, Arşivi geniş Bin tane reklam çıkarıp insanı ambele etmeyen Var mı bu şekilde kullandığınız oyun download siteleri ?
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Re: Rahat Oyun Download Siteleri
Alıntı:
![]() Peki hangisi daha iyi bir de max K nedir ? 30K 50K ile download imkanı veriyor mu ?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
K sınırı olduğunu sanmam,
şöyleki ben 1 saatte 1GB falan indirmiş idim zamanında... senin hızına bağlı anlayacağın. News2me.com daha işine yarar, dolaşır dolaşır sömürürsün, indir indir bitmiyor orada çünkü, onun dışında içerik aynı zaten.... |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
bildiğim kadarıyla news2me & easynews usenet binary'e ulaşmamızı sağlayan hesaplar. dolayısıyla bir news programı (webden sağlayanlar da var sanırım) yardımıyla girmek gerekiyor ve orada bulunan dosyalar demo değil tam sürüm.
@ferruh, www.megagames.com üzerinde tanıtılan demolar çoğunlukla 2-3 mirrorle birlikte veriliyor, işine yarayabilir. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
www.gamedemo.com
www.gigex.com aparat veriyorlar. ben buradan, su online oynanan oyunlardan birini indirmistim. 1.1gb kadar. 150-200kb'den asagiya dusmedim. genellikle, demolar icin tercih edecegim bir adres olurdu. ne var ki, oyunlarla pek aramiz yok.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!