|
|
#1 (permalink) |
|
Arkadaşlar selam!... Dün ekuseyri@Hotmail.com adresimdeki maillerimi okumaya çalıştım ama maalesef bir türlü giremedim. Acaba şifreyi mi yanlış yazdım dedim ama "forget pass" bölümüne orda da,bilgilerimi girdim ama sonuç!... "secret question" bölümünde bir küfürlü mesaj. Sonuna da "......... bir hacker"!... Şok oldum!... Neden mi şok oldum kısaca anlatayım. Bunun 3 sebebi olabilir. 1- Atatürk ile ilgili web sitem var. Densiz siteyi göçertemeyince mail adreslerime yönelmiş. 2- Dün Akşam gazetesinde ilk defa yazım yayınlandı. "Genç Kalemler" adı altında, 24 Kasım Öğretmenler haftası dolayısıyla "BAŞÖĞRETMEN'DEN BİZE" adlı bir yazı ve altına da mail adresimi verdim. Ne ilginçtir büyük bir hevesle akşam maillerimi okumaya geldim ama böyle bir netice ile karşılaştım! 3- Bu forumda yazdığım yazılara misilleme olabilir. Bir ara "Atatürk" ile ilgili yazılarım oldu. UNUTMAYIN Kİ 3 SEBEPTE "ATATÜRK" İLE İLGİLİ... Sizce sebebi ne olabilir!... Bir Türk bir Türk'e nasıl bunu yapar?!... Yarın bir savaş olsa o mahluk ile aynı cephede mi savaşacağım ![]() Ne komik değil mi?... Saygılarımla... Erol Serhat Kuseyri Yeni e-mail adrtesimi yazmaya çekiniyorum valla ![]() erol_serhat@Hotmail.com NOT: Mailimi kaybettim. Yükümsüzümdür ![]() Lütfen ekuseyri@Hotmail.com adresinden gelecek mailleri açmayın! |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Merhaba,
Emailine olanlara uzuldum. Bence once bir Hotmail 'e yaz, belki bir seyler ypabilirler. (gerci adam IP 'yi falan hesaplamistir bastan, anonymous falan girmistir herhalde - ama yine de bir dene. Senin yazini -Aksamdaki - online okuyabilecegimiz bir adres var mi?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: -
|
bilgisayarınıza Trojan girmiş olabilir.. onunla tüm şifreleri labiliyorlar.. bi kontrol etsen iii olur..
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Maalesef
Derginin web sayfası http://<a href="http://www.canteen.c...en.com.tr/</a> ama maalesef GENÇ KALEMLER bölümünü sitede göremedim.
Hotmail e msj yolladım. Bakalım ne olacak?... Sonucu size iletirim... Sağolun!... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
hotmail
selamlar millet..
zamanında aynı saldırıya ben de uuradıydım.. ilginç dialoglar yaşadık hotmaildekilerle.. "Dear Hotmail Staff.. My Hotmail account, hede hödö is hacked and I can't log in vıdıvıdıvıdıvdı" cvp: "Dear Mr. Kaner, if you give us your personal info we will hede hödö" "Dear Hotmail staff.. here's my personal info my last login was ıvırzıvır I last logged in about 12.00AM at cart curt..." "Dear Mr.Kaner. We checked your Hotmail account and see no visible problem. Your mails are still available but your login info seems to be changed. Please tell us the login name and pass you desire and we will change it immediately. Please contact me as soon as possible. Jennifer." (!) "Dear jennifer. If possible please change my login and pass to lagaluga. I have an important mail waiting to be read, so please activate my accoutn again as soon as possible. Hope to hear from you soon. Kaan" "Dear Kaan. Your account is ready. Please inform us of any possible problem. It was nice to be in contact with you. Jennifer." "Jennifer. Where the hell my 250 e-mail has gone!? I have checked the trash box but they are not in there too! I have emails of grave importance, so please contact me as soon as possible!!! Kaan" "Hi Kaan. 250 mail you "claim" to exist has been reported to have never existed by our tech staff. Please do not disturb me with contradictional situations like this. If you insist that you had those mails please mail to our tech staff. Jen." "?!?!" Baştaki konuşma şekline ve sonlara dooruki samimileşmeye dikkat. bööle abuk durumlar yaşayabiliosunuz.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!