|
|
#1 (permalink) |
|
Kitap ihtiyacı olan bir "yer" aranıyor..
5.5 ay sonra merhaba.. Herkes iyidir umarım.. Askerlik döneminide bitirerek yine geldik buralara.. İnanın burayı çok özledim.. Askerlik öncesi her okuduğum kitabı biriktiriyordum.. Büyük bir arşiv.. Büyük bir kütüphane.. vs Ama bu fikrim değişti.. Asgari düzeyde temel kitaplarımı barındıracağım.. Diğerlerini direkt vermek istiyorum.. Ama buna gerçekten ihtiyacı olan bir yer olsun istiyoum.. Özellikle Doğu'da bir mekan olursa çok sevinirim.. Ort. 2 koli.. 100 küsür kitap çıkar diye düşünüyorum.. Roman, siyaset, Öyküler, Araştırma.. vs her telden kitap mevcut.. Bildiğiniz bir adres varsa yazar mısınız?.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Re: Kitap ihtiyacı olan bir "yer" aranıyor..
selam evrenkent,
bu konuda çağdaş yaşamı destekleme derneği ile bağlantıya geçersen sana yardımcı olabilirler En son 2 hafta önce biten, 1 Mayıs 2003 tarihinde meydana gelen deprem sonucunda yıkılan Bingöl Çeltiksuyu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu için kitap kampanyası düzenlemişlerdi. çağdaş yaşamı destekleme derneği
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
marmara uni. Atatürk Eğitim fakultesi kampusünde bu aralar yine kitap toplanıyor ihtiyacı olan bölgelere gönderilmek üzere. Kampüsün girişinde, uğraman yeterli olucaktır. Muhtemelen her uni. kampüsünde yapılıyodur buralara vererek değerlendirebilirisin. Bu tür eylemlerin gerçekten kitaba yeniden hayat verdiğini düşünüyorum.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ortalığ pek bulandırmak istemem ama. Kitapları direk okula göndermektense bu işi organize eden bir kuruma vermen daha doğru olur sanki. Sonuçta bizim bir Talim Terbiye kurulumuz var, başına dert alma derim ben..
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: kadikoy
|
Bana maille geldi, belki ilgini ceker diye yolluyorum.
Sasonlu öğrenciler kitap bağışlarınızı bekliyor 20 Mayıs, 2004 11:08:00 (TSİ) En çok ihtiyaç duydukları şeylerin başında kitap geliyor -------------------------------------------------------------------------------- Sayfa Fonksiyonları -------------------------------------------------------------------------------- "Bizler, geleceğe umutla bakan ve yarınlarımızın daha güzel olmasını isteyen öğrencileriz... Eğitim-öğretim faaliyetlerimiz zor şartlar altında da olsa devam ediyor. En çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerin başında ise kitap geliyor." Bunlar Batman'ın Sason ilçesindeki Erdemli İlköğretim Okulu öğrencilerinin sözleri... Okullarında bir kütüphane bile yok. Bunun eksikliğini duydukları içinç de "Bir Kitapla Bir Hayat da Sen Bağışla" adlı bir kampanya başlatmışlar. Tek beklentileri, birilerinin onları duyması ve kitap göndermesi. İlgilenenler için Nedime Herdem Erdemli İlköğretim Okulu 7/A Sınıfı Sason/BATMAN |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!