Zoque.Forum
»
Yıldız Teknik Sanat Ve Tasarım Fakültesi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Yıldız Teknik Sanat Ve Tasarım Fakültesi
ben dün bir arkadaşımla gittim aslında fakat arkadaşımda Müzik ve Sahne Sanatları Bölümü ne girmek istediği için ilk olarak onun bölümünden bilgi aldık. Sıra İletişim Tasarımı na geldiğinde bölümde kimse kalmamıştı
bu gün tekrar gidecektim ama gidemeyeceğim. pazar günü gitmeyi planlıyorum. Pazar orada birilerini bulabilirm değil mi? ya da cumartesi?? |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: ist..
|
benim bildiim ve YILDIZ TEKNIK üni sitesinin g.i.t. bölümünde de yazdığı gibi
çizim uygulamasından aldığın puanla öss puanını bişilerle çarpıp topluolar... öye alıyolar... Bilgi de ise 1- Genel kültür testi 2- PC de uygulama 3- Mülakat ve portfolyo bakımı...
ats2distro.cjb.net [no copyright] Mesaj ats2distro tarafından 16.07.2004 (19:31) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Alıntı:
Eeee Teknik üniversite ... Sayısal bir bölüm olarak algılamış olabilirler.
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
5 dakika önce amcamla bu konuyu konuşuyorduk o da aynısını söyledi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
|
yıldız a gittim arkadaşlar. ya aslında öğrendiğim şeyler zaten bildiğmi şeyler
sayısal puanın dikkate alınmasının nedeni ilk sene matematik dersi diğer senelerde ise programlama dersleri olması imiş. ayrıca orada görüştüğüm üç asistan arkadaşta çok soğuktu. adamların suratına gülümsüyorum espri felan yapıyorum adamlar hala buz gibi bir de sabancı üniversitesi yetenek sınavı felan yapıoyr mu? burs olayı felan var mı? |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Bu yetenek sınavı olayının en gıcık yanı; alaylı olarak çalışan ama bu işin eğitimi en iyi derecede almak isteyenlerin çok zorlanmaları. Örneğin, Corel, FreeHand, Photoshop oldumu yapamacağım şey yoktur ama iş kağıda geldi mi cin ali bile yapamam, yetenek yok. Lise ikiden beri de hep Güzel Sanatlar okumak istemişimdir. (Lise biteli 5 sene olacak.) Ve hala istiyorum ama bu genel yetenek sınavındaki T Cetveli vs. vs. ve çizim olayından nefret ediyorum. Ve bu T Cetveli ve teknik çizim olayları yüzünden İnşaat ikinci sınıftan yüksek okulu bıraktım. Niye yetenek yok, sınavlardan 20'yi geçemiyordum. Aslında mantıklı düşünürsek sistem çok ama çok saçma ... Şimdi ne yapıyorum, Güzel Sanatlardan yetenek sınavları yüzünden çok soğuğum...
Ama sizlere başarılar dilerim, Allah yolunuzu açık etsin. ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!