|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: [dizi] ANGEL !... işte budur !...
kingdom hospital S.KİNG'in kitabından uyarlamadır yerli bi kanalda( büyük kanalardan birinde oynuyor ama reklam yapmak istemiyorum bu yüsden de kanal ismini vermicem )dizi olarak yanınlanmakta .... saat 00.15 te başlıyor ve hangi gün oynadığınıda sölemicem merak insanı öldürür izlemek istersen hemen bulabilirsin
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Bu bir dizidir, kanal fala adı verin de herkes izlesin
Ben CNBC-e de izlemiştim diziyi. Gece 1:00 gibi başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Orjinal adı Riget ve Danish bir film. Şimdi şu var ki SK nin Kingdom' ı ile bu aynı değil sanırım. Ama tam emin değilim. Bu konuda tam bilgisi olan var mı ?
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
TVde oynamaya başlayan dizi Kingdom Hospital'dir ve Lars von Trier'in Kingdom (Riget) filminden/dizisinin ardından yapılmıştır. Lars von Trier'inki efektsiz, Dogma manifestosuna uygun bir şekilde (yapay hiçbir öge kullanmamak temel prensip) çekilmiştir. SK'in Kingdom Hospital'i ise dibine vurdurmuştur efekt olaylarının, edit olaylarının...
Bu arada iyi hatırlattınız; divx'lerini çekmiştim; bir oturuşta hepsini seyredeyim bari...
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
filmi izlemedim aslında ama görüntü yetti bana..
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
|
Angel
[quote=hayalet]kesinlikle haklısın. şahsen bu posteri gördüğümde yıkılmıştım. hayır dedim, olamaz!
filmi izlemedim aslında ama görüntü yetti bana.. [quote] hehe. valla bu filmde de sanırım en cazip olan seçilen kişiyi canlandırıyordu. ordan biraz affettiriyor kendini ![]() bu arada Dido'nun klibinde oynamıştı izledin mi bilmiyorum ama o klip bile karizmatikti be ![]() beni üzen Angel'ında kendi isteğiymiş artık haftalık dizilerde oynamama kararı. o istemese bunu kesin yeniden başlardı eminim. daha doğrusu devam ederdi en azından bir 3 sezon daha. çünkü save angel gibi kampanyalar bile vardı internet üzerinde bildirgeçten okuduğum kadarı ile bir zamanlar... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!