Zoque.Forum
»
Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
Re: Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz
olası bir diyalog...
- abi dikkat ettim 2 dakkadır parmağın f5'te? - bu adiler geçen hafta beni forumdan attılar, ahtım var batıracam bu siteyi... - abi hackleseydik. - olm ben mail atmayı daha yeni öğrendim nereden bileceğim hack yapmayı...
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
zarar vermenın mantıgı kısının kendı egosunu tatmınıdır o korumanın nedenı uzun surelı flood yapılmasına engel olunması ıcındır cogu forumda gorebılırsınız bu uygulamayı guvenlık nedenıyle
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Manisa
|
Bir insan sürekli arama seçeneğine tıklayarak ne egosu tatmini yapacakki.shockhaber de öle bi buton yapmışlar bas rahatla diye gitsin ona tıklasın
![]() Hem flood yapması için programa falan gerek yok linke tıklaman mesajın birine okuman ve ilgini çekmeyip başka bir mesaja geçmek için tekrar aynı linke tıklayıp bu işlemi birkaç defa devam ettirdinmi 30 sn mesajını görüyorsun zaten... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| yapabilirsiniz , sonra , saniye , islemini , arama , yeni , uzgunuz |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!