Zoque.Forum
»
Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Manisa
|
Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz
Kolaylık olsun diye son ziyaretimden sonra eklenen mesajlara ve ben forumda iken gönderilen mesajlara bakmak için arama seçeneğini kullanıyorum...Yalnız belli tıklamadan sonra'Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz' mesajı çıkıyor bunun neden çıktığına anlam veremedim.Neden acepp??
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Üzgünüz, yeni bir arama işlemini 30 saniye sonra yapabilirsiniz
çünkü, bir arama yaptıktan sonra bir diğerini yapabilmek için 30 saniye sürenin geçmesi gerekiyor. da bunu niye sporduğunu anlayamadım, zaten açıkca demişler sana, 30 saniye sonra arama yapabilirsiniz diye.
bir ikincisi de, kolaylık olsun diye neden aramayı kullanıyorsun ki? son ziyaretlerden sonra eklenen mesajları okumada kolaylık olsun diye bir link koymuşlar zaten foruma. "yok şu kadar konuya şu kadar mesaj eklendi" yazan kısıma tıklamayı dene bence. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Manisa
|
Zaten arama derken onu kastetmiştim
30 sn olayıda zaman kaybettirdiği için olabilir belki bilmiyorum net artık o kadar da ucuz değil(en azından benim için) yapacağımı yapıp hemen çıkmak istiyorda olabilirim bunları düşünürken birde 30 sn bekle demesi gereksiz geldi bana... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
çoğu kişi gibi ben de internet'e seneleer evveel chat yaparak başladığım için flood'un ne demek olduğunu biliyorum da, benim sorum daha çok insan neden böyle bir şeyi yapma ihtiyacı duyar gibi, aslında pek de soru olmayan, ortaya sitem gibi bir şeydi. ha, arama yaparken flood nasıl yapılır, onun tekniğiyle ilgili bir bilgim yok, yani arka arkaya binlerce kez "ara" butonuna mı basılır, bu pislik için geliştirilmiş özel sinsi programlar mı vardır, o konudan bahsediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
binlerce kez ara butonuna tıklamak yürek ve güçlü bir parmak ister
bu iş içinde genelde programcıklar kullanılır. hatta bazı durumlarda elini F5 üstünde basılı tutmak bile yeterli olabilir.insan niye ister sorusuna gelince.. çok uzaktan yaklaşarak bir soru sorayım, bir insan neden virüs yazar? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| yapabilirsiniz , sonra , saniye , islemini , arama , yeni , uzgunuz |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!