|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
penguen.com Çok az kaldı... haftaya, bilemedin bi sonraki haftaya...
Okuyor musunuz bilmiyorum? Penguen sevdiğim bir dergidir. Ancak penguen.com sitelerini bir türlü açamadılar. bir gayret bir şeyler yaptılar ancak o da olmadı... Bu durum beni üzüyor... böylesi bir derginin mutlaka bir sitesi olmalı diye düşünüyorum. Niye bir türlü açamadıklarını merak ediyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: penguen.com Çok az kaldı... haftaya, bilemedin bi sonraki haftaya...
Sık olmasa da, alıp okuduğum bir dergidir kendileri. S. Erdem, E. Yaşaroğlu ve E. Karabulut en sevdiğim 3 çizerdir. Sitesinin açılması tabii ki memnun eder beni. Bekliyoruz efem.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
penguen dergisini her hafta alırım duzenlık okuyucusuyumdur fakat penguen.com 1 yılı askın bır suredır ha bugun ha yarın hizmete gırecek derken bır turlu acılmadı gıttı zamanında selcuk erdem de kosesınde bu olaya degınmıstı pek ses seda cıkmadı uzun suredır de acılmayacak bence nıye acılmadıgının sebebını ogrenırsem yazarım
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
düzenli okuyucularından biri de benim. bu konu dergi içerisinde de yer almıştı hatırlarsanız.
bu çizer kısmı da pek savsaklıyor canım
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
takip etmeme rağmen hiçbir zaman LeMan'ın yerini tutmayacak bir dergi.
web sitesine gelince, içeriği web'den sunmak, zannediyorum dergi sitelerinin pek yapmadığı bir davranış biçimi. her ne kadar "elimde canlı canlı tutmak varken.." diye düşünenler olsa da, tirajında bir azalma illaki olur bence. ha, bu şekilde düşünerek işi oyaladıklarını da düşünmüyorum, o ayrı..
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!