|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
Dünya'nın 7 harikasından 2'sine sahip olan Türkiye icin bir üçüncü fırsat. Ayasofya. Biliyorsunuz yeni yedi harika seciliyor. Es gecmeyin oy verin son 26 gün. http://www.new7wonder.com hala ilk 3'e girememiş bu arada guselim ayasofyam |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Ayasofya degil ama biz ilk uce girmisiz
![]() VOTING BREAKDOWN BY COUNTRY: 1. Turkey 32.14% .. .
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: iST TR
|
ülke puani falan var galiba
bizi adamdan saymayip her 10 oyu bir kere gecerli kiliyorlar belkide malum time dergisine ataturk u sececez diye kasılmıstık ta iki farkli isim altinda ataturk u 1. ve 3. yapmıstık yanılmıyorsam. ehe agizlari yandi demek katilim manyakligimizdan dolayı
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
Millet Dünyanın 7 Yeni Harikası Seçilior.Hadi Herkes Oylasın...
http://www.new7wonders.com/voting.php
Bu adresten dünyanın 7 yeni harikası seçilior ben bu haberi sabah ve hürriyet'de okudum sizde oylayın Ayasofya Cami'sine oy verelim gerisi olmasada olur :P Seçin 1 pislik yok en alttada vote var seçtikden sonra 7 tane oraya bilgileri doğru yazın size onay mail'ı gelior çünkü |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Peki mesela siteye girsekte oradaki yapıları incelesekte, gerçekten inandığımıza oy versek nasıl olur. İlginç olur değil mi ?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
olmaz öle şey o senin sorunun sen gidip o kadar yer arasından Hagia Sofia'yı seçmezsen senin derdin kardeşim git neyi seçersen seç bu arada millet oylama yapmak için ilk olarak Hagia Sofia'ya basın.Onun dışında 6 yer daha seçin çin seddine falan basmayın,çin seddi,eifel,pizza,özgürlük anıtına basmayın onlar yüksek zaten altta kalırız yükseltin sonra altta vote/register var ona basın ve mail'ınızı doğru yazın onay mail'ı gelecek çünkü.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu uzun zamandır süren bir oylama. yaklaşık 3 sene oldu sanırım... gazetelerde okuduğuma göre ayasofya'ya verilen oyların bir kısmı silinmiş ya da geçersiz sayılmış. gayet normal ve yerinde bi uygulama yapılmış anlaşılan, özellikle bu konuyu açarken egemen'in cümlelerini okuduktan sonra.
diyelim pek çok kişi sizin gibi gitti ayasofya'ya oy verdi, ve doğal olarak birinci oldu. peki bu komediden öte ne anlam ifade eder? kendi gazımızla kendi yapılarımızı methetmekten başak... bunun gibi bir örnek de, time'ın oylamasında atatürk'ün her dalda birinci gelmesiydi. bu tarz yaklaşımları son derece komik ve aşırı milliyetçi buluyorum. kendimizi kandırmaktan başka bi işe yarayacağını da sanmıyorum.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
İsteyen istediği eseri seçer. O eserleri yaratanlar da insan ve her biri birbirinden değerli. Propagandayla yapılan bir seçimden sonra o eser gerçekten dünya harikası mı olur yani? Seçimleri yargılamak gibi bir üstünlüğe sahip değil kimse.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!