|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
İnternet üzerinde güç birliği denemeleri
Alıntı:
Bir kısmımız birbirini gördü bir kısmımız tanışmadı ve asla böyle bir niyeti de yok. Durum her neyse.. Sonuçta internet olmasa asla birbirinden haberdar olmayacak bir grup insanız. Profondun yardıma ihtiyacı var. Neler yapılabileceğini birileri biliyordur ama profond bilmiyor... (buraya yazdığıma göre ben de bilmiyorum) Böyle durumlarda bilgi akışını sağlamak, gereken mercilerle bağlantı kurmak ve son tahlilde sonuça ulaşmak için hep birlikte nasıl hareket edebiliriz? Bunun denemesini yapmak için iyi bir fırsat. Tamam hastaya kan yetiştirmekten daha rahat davranabiliriz ama kütüphane için kitap toplamak gibi değil bu.. Her an kesilecek iki ağaç söz konusu... Bakalım bu internet denen meret bu işe de yarayacak mı? )
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: İnternet üzerinde güç birliği denemeleri
Bizim yapmamız gereken, neler yapılacağına dair bilgi bulmak.. İnternette bu konuda araştırmalara yapabilir, bulduklarınızı linkiyle birlikte buraya ekleyebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Ben istanbulda yasayan bir ayvalıklıyım (bu nasıl bir tanımsa), bu konuda belediye başkanıyla bağlantıya geçilebilir. eski belediye başkanı ahmet tüfekçi bu konularda çok hassastı,yenisini bilmiyorum.fakat tepkileri kendisine bir şekilde ulaştırırsak mutlaka yenisi de ilgilenir.
internet üzerinden bu sorunu çözümlemek gerekirse, isim soyad ların yer aldığı bir form a yorumlarımızı ve tepkilerimizi dile getirebiliriz.bunu belediye baskanına ulaştırırsak mutlka sorun çözümlenir.. artık ayvalıkta eskisi kadar palmiye agacı kalmadı..her yaz cıkan yangınlar yuzunden çam ormanları da tehlikede..neyse konuyu dağıtmıyorum..benim naçizane fikirlerim bunlardır..
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
bu palmiyeler site sınırları içerisinde, site içi binalara giden yolun kenarında mı kalıyor? yoksa belediye tarafından yaptırılan yola terkin sonucu yol sınırında kalmış ağaçlar mı?
Bu ufak ama biraz önemli bir ayrıntı. eğer bu detay netleşirse pazartesi sabahı kesin bir bilgi verebilirim. -beldiyede çalışıyorum ve fen işleri/imar işleri gibi ilgili birimlerden sonuça yardımcı olabilecek bilgi alabilirim.- yalnız şunu söyliyeyim yola terkin sonucu yola kalan ağaçlar kaldırım ortasında yada kenarında oldukça sorun yok. eğer yolun ortasında kalıyorsa belediye imkanları dahilinde onu söküp oradan başka bir yere taşımak zorundalar. tabii ağacın cinsi ve yaşı bağlayıcı unsurlar...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ayrıntıları öğrenince aktarırım, ama palmiyelerin fotoğrafı bu..
İnsan fotografa bakınca, bu konuyla ilgili neden bu kadar olay çıkartılır, kesmeye çalışılır gerçekten şaşırıyor...
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Profond'tan:
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bugüne kadar olan kararların bir kopyasını "bir şekilde" elde etmek mümkün olursa iyi olur. O olmazsa da bu problemin ortaya çıktığı günden bugüne tüm toplantılara katılmış insanları bulup onlarla konuşup yazılı ifadelerini almak site başkanının elini bağlayabilir. Bir avukata danışılıp tutanakların noter tasdikli kopyalarını isteme hakkı olup olmadığının araştırılması iyi olur gibi geldi...
Tabi ki alınmamış kararı uygulayamaz ama böyle bir kararı yazıp toplantı yapmadan yandaşlarına imzalatıp uygulamaya sokabilir. Yaptığı iş kanunsuz olur ama palmiyeler gittikten sonra geç de kalınmış olur. Önlemini almak lazım... burada amaç öncelikli olarak ağaçları kurtarmak.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!