|
|
#23 (permalink) | |
|
Yer: Anarres
|
Re: Hotmail 250mb oldu
Alıntı:
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Liberty eyv..
accountum gidecek diye evhamlanıyorum.. evrensel@gmail.com, ssonmez'in bana hediyesiydi : ) sevgili kalvinhobs, 19.99'luk mail box mı sözünü ettiğin? |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Yer: Samsun
|
şaka falan diyorduk ama gerçekten ülke kodu değiştirmek işe yarıyormuş galiba
limk'den @taenia şöyle birşey söyledi, bilmiyorum henüz denemedim;Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
cruelstroke güzel fikir ama bu adamlar ip numarasına bakmıyormudur girenin nerden diye?
|
|
|
#29 (permalink) |
|
İnanmamıştım ama oldu.
Options menüsü -> personal -> My Profile sirasi ile girdikten sonra Country/Region :United States State : Alaska ZIP Code : 99503 (alaska icin) Şu anda 250 Mb. Çok komik ve bizim 2. sınıf müşteri olduğumuzun delili. İğrenç. Sadece Japonya'da satılan teknolojik cihazlar kadar kötü bir milliyetçilik. Ama reklam kadar bedava nesini eleştirelim.
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
bence bunun başka bir açıklaması olmalı.
ne bileyim önce ABD'den başlamışlardır arttırmaya. alaska da alfabetik sıraya göre en önce falan ya. yoksa ben ağlamamak için kendimi zor mu tutuyorum? yok yok, neden alaska peki? değil mi ama? |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!