»
TTelekomdan hızlı internet'in sesleri geliyor.(ama bu başka!)
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
TTelekomdan hızlı internet (ama bu başka!)
Tesadüfen ttnet'in ftp'sini gezerken orda ilginc birşey gördüm, en azından ben yeni gördüm; ftp://ftp.ttnet.net.tr/pub/ttnet/HIZ...ET_install.exe Görünen o ki ttelekomun, bundan aylar önce yine zoque'da fleXin arkadaşımızın bildirdiği linkteki cache'leme ve son günlerin kafa ağırtan proxy olayının bir adımını atmış bile. ![]() Bu hizmetin birde sayfası var. Gerekli incelemeyi burdan yapabilirisiniz. ![]() Hazırlanan programda ilk dikkati çeken imaj kalitesini ayarlayabilme ve pop-up blocker özelliği. Size tavsiyem sıkça sorulan sorular kısmını okumanız olacak. Mesaj Binus tarafından 06.11.2004 (13:38) yeniden düzenlendi.. Açıklama: düzeltme |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: TTelekomdan hızlı internet'in sesleri geliyor.(ama bu başka!)
Opps!
Işın aslı ben interntette olup biten bircok haberi günlük olamasa bile haftalık olarak takip ederim, avant browserın büyük faydası ile 9-10 yakın siteyi haberler bakımında takip ederim. Zoque'yi desen üye olduğum günden beri takip ediyorum. Ama bu konu hakkında bir yazı görememiştim hiç( Belkide gözümden kacıt), bundan dolayı gerekli araştırmayı yapmadan haberi göndermiş oldum. Neyse gerekli düzeltmeyi yaptım. En azından forumda bilmeyen birileri varsa öğrenmış oldu. Benim icin cok faydalı olacak, birkaç arkadaşa böyle bir program önerisinde bulunup onların internet trafiklerini rahatlatabilirim artık. ![]() D.N: Evet denilende ki gibi 7-8 aylı bir olaymış.Ama Google aramasında şimdi baktımda cok fazla yerde haber olarak gecmiyor. Adamlar programlarına sahip cıkmıyor sanki. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Adana/TR
|
programı kurduktan sonra bir de hız testi yapına ama ağzınızı elinizle tutun çünkü hayretten yırtılabilir. Bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Sevgiler...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
2dk fazladan bekler grafik güzel gezerim daha iyi ya
amaç hızlı habere ulaşımsa ok oldukça iyi bir yol.. ama ben tercih etmiyorum.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Birsüre kullanınca benimde yorumum Kudak ile aynı oldu. tamam hızlı ama büyük ebatlardaki grafik dosyalarını cok bozuyor. program güzel program, kullanmak isteyenlere önerebilirim. grafik benim icin onemli değil diyorsanız ve hızlı birşekilde sayfalara ulaşmak istiyorum derseniz. Yada ne bileyim, geniş bir network ile uğraşıyorsanız(internet cafeler olabilir) internet trafiğini azaltmak istiyorum derseniz bu program ideal.
Özetle bir kenara yazalim, ilerde ihtiyac olabilir. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Re: TTelekomdan hızlı internet (ama bu başka!)
programı kendileri yazmadı diye biliyorum ben..
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
"kendileri" derken, Turk insanindanmi bahsediyoruz?
Eger, bu program ecnebi birine yaptirildiysa, yaziklar olsun TurkTelekom'a bir kere daha.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
baska , geliyorama , sesleri , internetin , hizli , ttelekomdan |
|