Zoque.Forum
»
Fizik hakkında...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Slm benim bi konuyu bulmam lazım konu şu:
Vektörel ve skaler büyüklüklerin tanıtılıp toplama, çıkarma, ve bileşenlerine ayırma... İşte bu konuyu bulmam lazım acep netten nerede bulabilirim yardım ederseniz sevinirim...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
cahilliğim için kusura bakmayın ama istediğiniz bilgi bir web sayfası veya internet üzerinde çalışmak için ya da bir program yapmak, çalışmak için mi? yoksa direk ortaokul, lise veya üniversite düzeyinde vektörel skaler büyüklüklerle ilgili özellik ve işlemlerle ilgili bilgimi istiyorsunuz.
Eğer sadece konu bilgisi ise yardım edebilirim. dediğim gibi yanlış anladıysam özür dilerim. iyi çalışmalar. hayırlı Ramazanlar
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
http://www.akampus.com adresinden sisteme üye olup arşiv online kısmından bu istediğin notlara ulaşabilirsin... Yanlız dil ingilizce... Ama olay daha farklı ise ben de sana kaynak sağlayabilirim...
iyi çalışmalar; volkan YILMAZ |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
slm
yaw şöööle diim ben en iisi benim bi ufaklık kardeşim var şu an lise 2 de onun dönem ödevimi ne varmış bu konu hakkında... İşte onun için netten bilgi lazımda printten çıkarmak için yani ööle bişi ok.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ah o kardeşler
bende haftalarca kadın ve islam konusunu aramıştım ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!