Zoque.Forum
»
mmistanbul toplantısı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
MMistanbul Duyurusu
MMistanbul Duyurusu:
Alıntı:
Mesaj cgencer tarafından 16.12.2004 (01:03) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: MMistanbul Duyurusu
pazar günü oradayım.. ayrıca mekan'ın daha ayrıntılı bilgisi için; http://www.cambazistanbul.com/
edit: aslında forumdan gelecekler buraya adlarını yazsalar güzel olur ![]() mesela ![]() 1. hellfire edit2: http://www.mmistanbul.com/MMForum/viewtopic.php?p=51
_portfolyo : www.holytitle.com _blog : www.interaktifhareketler.com - "memleketten advergame havadisleri" Mesaj automatisch tarafından 16.12.2004 (09:39) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Re: mmistanbul toplantısı
1. cgencer
2. hellfire 3. Liberty
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
bekledigimin ustnde bir katılım oldu, mmistanbul bu forumda da tartışılan planlanan projeleri somut olarak hayata gecirme kararı aldı.
yakın zamanda ayrıntıları, www.mmistanbul.com dan öğrenebilirsiniz. forumdan sadece 3 kişi vardı, acıkcası burdaki arkdaslarımızda katılım gösterir düşüncesi vardı, artık baska bi toplantıya: )
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
çok keyifli ve verimli geçen, yeni insanlarla tanışmamızı sağlayan ve mmistabul'un enerjisini tekrar görmemizi/var etmemizi/canlandırmamızı sağlayan bir toplantı oldu bu pazar toplantısı...
eskilerinden olduğundan daha çok bir canlanma söz konusu ve insanlar özveriyle ve bu toplantıdaki samimiyetle iştirak ettiğinde çok güzel noktalara varılabilecek bir oluşum. ama defalarca andık, türk'lüğümüzü ve ilk gazla başlanılan birçok projenin havada kalma durumunu da. ve bu proje için bunun olmaması gerekiyor. bunu sağlamak da elimizde; yeter ki birşeyler üretip koyalım ortaya. önümüzdeki günlerde mmistanbul forumunda bu konularda bir takım canlanmalar olacağını söylersem yalan olmaz sanırım. gruplar oluşacak, çeşitli kategorilerde ve alanında iyi olan herkesin az ya da çok, ne katabilirseniz desteğine ihtiyaç var. daha önce eleştirmiştim bazı durumları, aynı şekilde de -ve seve seve de- övebilirim de. iyi bir şeyi de övmek isterim. bu oluşum da iyi bir başlangıç noktasında. artık bundan önce olanları -gecikmeler, yapılmak istenenler, yapılanlar- bir kenara bırakalım ve başlangıç noktası bu olmak üzere bu oluşuma destek verelim derim ben. yeter ki bunca zamana kadar yapılan çabaların, ayrılan vakitlerin boşa gitmemesini sağlayalım. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
forumdaki 3.cü kişi de bendim.. cambazdaki kısımdaki toplantı da daha çok mmistanbul'un biaz sekteye uğramış imjaının nasıl düzeltilebileceği, mmakademik ve mmkariyer sitelerinin oluşturulma süreci gibi konularda fikirler paylaşıldı..
ondan sonra bi on kişilik grup şahikaya geçip, biraz içip, mmistanbul hakkında biraz daha kafa patlattılar, tartıştılar, müzakere yaptılar ![]() zevkli ve güzel bir toplantıydı, bakalım önümüzdeki günler mmistanbul adına neleri gösterecek..
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Toplantıya gelnmeyi aslında çok istiyordum ancak Cumartesi ekstra bir toplantım ve pazara sarkan hayat yüzünden maalesef gelemedim.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!