Zoque.Forum
»
Worms armageddon oyununu xp de oynamak istiyorum
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Worms armageddon oyununu xp de oynamak istiyorum
sağ tuş özellikler "compatible mode" u denedin mi
buradan win98 altında oynuyormuş taklidi yaptırtabilirsin ama çalışmayadabilir tabii ki
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
http://wormsarmageddon.team17.com/ma...supp&area=upda
yüklemenin sonunda update yapmak istermisin diye sorması gerekiyordu. o soruya "evet" demen yeterli.. zaten 8mb civarında bir boyutu var. ama istersen yukarıda verdiğim resmi sitesinden de xp yamasını indirebilirsin. son olarak sana worms world party edinmeni öneririm. grafikler rahatsız etmezse worms (1)'de deneyebilirsin.. bunun dışında worms: 2 / armageddon ve world party arasında zaten tek fark neredeyse arayüz. o yüzden en son çıktığı için hataları en az olan ve xp ile uyumlu world party benim tercihim ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Ben de world party tavsiye ederim, online oynamak için de daha uygun.Tek dezavantajı, armageddondaki gibi tek kişilk oyunda rakip oyuncuları kaydırarak düşürememeniz, online da özellik mevcut.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!