|
|
#11 (permalink) |
|
Re: İnglizce Kurs Önerisi -istanbul-
@manhem Eger ücret sorun degilse, kaliteli -hemde cok kaliteli olarak bildigim- Ingiliz kültür merkezinin, Ingilizce kurslarini öneririm. Genellikle yilda 4-5 defa seviye tespit sinavlari olur, ve ilk sinavlar her zaman eylül ayi icerisindedir. Telefonla sinav icin randevu alinir. Sinav ve mülakaat sonrasi seviye tepitinden sonra hangi siniftan baslanacagina karar verilir, ardindan kaydini yapabilecegini belirten bir kagitla beraber kayit bölümüne yönlendirilirsin. Seviye tespit sinavlarindan yaklasik bir hafta kadar önce, bir önceki sts'ye giripte, bosyer olmadigi icin kayit yaptiramayan ögrencilerin kayitlari yapilir, dolayisiyla gittigin gibi kayit yaptirabilmen oldukca sansli gününde oldugun anlamina da gelebilir. Zira 1-1.5 bekletilip bir sonraki sinifla baslama olasiligin da yüksektir. Toplam 9 kur mevcuttur ve her kur 2 ayda tamamlanir. Ben ingilizceyi gercekten ögrenmek isteyenler icin Ingiliz Kültür Merkezi'ni tek gecerim, zira zamaninda bayagi bir kurs arastirip burasi üzerinde karar kilmistim. Mesaj metsatöll tarafından 23.09.2006 (20:55) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: İnglizce Kurs Önerisi -istanbul-
@metsatöll, sağol. Orayla görüştüm. Saatler konusunda pek de esnek değiller. Bu da çalışan biri olarak bana uymuyor. Yukarıda istediğim düzeye getirebilecek başka bir kurs önerisi olan?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!