Zoque.Forum
»
Adsl ilk fatura sorunsalı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Isparta
|
Re: Adsl ilk fatura sorunsalı
bana da ilk 3 ay gelmemişti... sonra 4.ay 49*3+49 yani yaklaşık 200milyon fatura geldi...
en iyisi mi faturayı öder gibi parayı bir kenara koymak... Şimdi de tekrar bağlattım öğrencilere ucuzluk varmış bağlantı ücreti almıyorlarmış bakalım bunu ücreti nasıl olacak... Not:Bu bağlattığım 3 . ADSL Maşallah Deyin! |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
tgrt haberde duyduğuma göre öğretmenlere 1 senelik ADSL bağlantısı bedavaymış. bir de malumunuz öğrenci adslsi vardı. onun vakti sanıyorum yılbaşına kadardı. peki normal adslsi olan biri hemen iptal ettirip öğrenci adslsi için yeniden başvurabiliyor muydu? eğer öyleyse, bu ADSL için girmediğim zarar kalmadı.....
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
bende şimdi geçmiş dönem faturalarımı biraz kurcaladım;
bağlattığım ilk ay gelen fatura 140,500,000 tl.. ikinci ay gelen fatura ise 44,500,000 tl.. benim aldığım zamanlar fiyatlar henüz inmemişti, 256k için ödediğim miktar bu. ancak bir standardı yok, kimi ay çok geliyor kimi ay "sanırım fazla ileri gittik" diyip az. *** bu arada bağlattığım hafta ev telefonuna hiç kullanmadığım halde 15,250,000 tl para gelmişti. gidip sorduğumda ise "bu para ödenecek" şeklinde gayet açıklayıcı bir cevap aldım. neyse sanırım şimdi yoluna girdi herşey. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: kadikoy
|
arkadaslarla ortak almistik ilk ay ne kadar geldigini hatirlamiyorum 100 kusurdu sanirim,
simdi cesitli sorunlar nedeniyle kendi basima alacagim eve.14 Ocak'ta basvurdum, pzt acilacak muhtemelen. 256 sinirsiz, baglanti ucreti taksitli. muhtemelen ne kadar gelir? gerci kontrpiyede kalacagimiz malum...
dahke zine yenilenmis..duydun mu haci?! Mesaj Immo tarafından 16.01.2005 (10:28) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!