Zoque.Forum
»
Guzel bi flash oyunu
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Guzel bi flash oyunu
EHeh itiraf.com'da linkine rastladim, cok hosuma gitti sizede tavsiye edeyim dedim oyununda boylesi yani hayatin icinden bir senaryoya sahip bu oyun. Bes dakikaligina canli bomba olmanin kime ne zarari olur ki?
http://www.s-line.de/homepages/galer...r/bombgame.htm
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Guzel bi flash oyunu
@pcDevil
Kusura bakma ama neyin hoşuna gittiğini anlayamadım a) Verdiğin linkteki karikatürde Afganistan halkının (Yani Müslümanların ve dolayısıyla Türk insanının %99'unun) terörist olarak gösterilmesi mi ? b) Oyunda canlı bomba olarak gezen bir karakterin patlamasını takiben kopan kafalar ile ölü bebek, kadın ve adam sayısının yazılması mı ? Boşuna dememişler artık silahlı savaş pek tercih edilmiyor diye. Bak ne güzel ; vatandaşa kendi ülkesi aleyhinde tanıtım yaptırıyorlar. Sözüm meclisten dışarı, kimse kusura bakmasın ama herhalde Avrupalıların büyük çoğunluğunun Türkleri deve sırtında çölde gezen insanlar olarak tanıdıklarının farkında mısınız ? (Ülkelerarası ticaret yapıp Türkiyeyi gören Avrupalıları değil, geri kalan %80-90'lık halk kısmını kastediyorum) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
sonuçta bir oyun fazla abartmamak gerekir. biz avrupa'ya söyle tanıtalım vs. geyiklerinin bi işe yaramadığının hepimiz farkındayız zaten.. komik ve biraz rahatsız edici bir oyun..
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
|
Cevap yazmayacaktım ama, şu cümle beni çok rahatsız etti :
Alıntı:
- Size hiç yurtdışında 3.sınıf insan muamelesi yapıldı mı, sırf Türk olduğunuz için ? - Kaç ülke insanının gözünde Türkiye'nin nasıl gözüktüğünü biliyorsunuz ? Bir de bunların üzerinde eğlenerek paylaşılan şeylere bakın... Olaya uzak olunca, bunları "geyik" olarak nitelendirebilirsiniz, ama olay o kadar basit değil. Söylecek tonla söz var, ama burası yeri değil. Yazımı küçük bir hikaye ile sonlandırayım :Bazı ülkeler savaşta esir alınan askerlere ne yapıyorlamış biliyor musunuz ? Kesinlik fiziksel veya ruhsal işkence yok. Hergün ödev veriyorlarmış, herkes kendi ülkesi aleyhinde yazılar yazmak zorunda bırakılmış... Sebebine gelince... Yorum sizin... |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
bunların farkında olduğumdan dolayı o tür bir cevap yazdım, "öyle olalım böyle olalım" demekle maalesef olmuyor bu işler sizde takdir edersiniz ki..
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Sadece durumun vehametine işaret etmek istedim, o kadar... Zaten "gelecek 100 yılını düşünüyorsan insanını eğit" sözüne inanan birisi olarak, bu işlerin lafla yürümeyeceğini ve iki çift sözle insanların düşüncelerinin değişmeyeceğini iyi biliyorum. Bu nesil farklı bakış açıları yakalayabilirse, bir sonraki kuşaktan itibaren olumlu sonuçlar elde edebileceğimizi umuyorum. Mesaj mracibadem tarafından 04.02.2005 (20:25) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Söz veriyorum Avrupa Birliginde soz sahibi Turkiyenin oldugu, ya da ne bileyim iste havaalaninda veyahut herhangi bir yerde birinci sinif vatandas muamelesi goren bi oyun bulursam ilk sana haber verecem. Pöykürmeye, karsi cikmaya o kadar yatkiniz ki bu bir oyun dahi olsa kendimizi tutamiyoruz. Arkadasin dediklerine katiliyorum "hellfire: neticede bir oyun onemsememek gerek komik ve rahatsiz edici", onemseyenede eyvallah tabi napabiliriz ki?
|
Zoque'a hoşgeldiniz!