Zoque.Forum
»
Zoque & Google AdSense
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Zoque & Google AdSense
Alıntı:
acaba bu "...yanıltıcı tıklamalar yaratamaz" cümlesini , "boşa uğraşmayın yemeyiz" anlamında mı yoksa "izliyoruz yakalarsak fena yaparız" anlamında mı kullanmışlar? destek olalım derken reklamların iptal edilmesine sebep olmayalım !? ne dersiniz bu konuda?
AltıÜstü Tasarım (Kaliteyi Destekliyoruz) tt | asdfClub | PublicMail | nntp2rss | reklampark Mesaj Taci TIRSAK tarafından 09.02.2005 (12:36) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Zoque & Google AdSense
Bildiğim kadarıyla
Google daki abiler diyorlarki; aynı ip'den 24 saat içinde o bannera bir kezde tıklasanız 50 kez de tıklasanız, bir tıklama sayıyor, Sitenizi Sponsor Bağlantı olarak kayıt ederken ise Google bazı kurarlara cok dikkat ediyor mesela; Sitenizde popup istemiyor, verdiğiniz arama kelimeleri sitenizin sayfalarında yok ise "24 saat içinde" size uyarı geliyor...vs..vs.. @TaciTırsak Hocam farklı ipler olduğu için sorun cıkacağını sanmıyorum ben, ama yukarıda dediğim gibi aynı ip 50 kere tıklarsa işlemiyor "tıklama" ama hangi ipden kaç tıklama geldiği kayıtlarda görülüyor diye biliyorum.. Yanılma payım olabilir... Saygılarımla .onur
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
evet kendi sitenizdeki reklamları tıklamayın diyorlar , ancak ben kendi sitemde bazı ilginç reklamları tıklıyorum , para için değil merak ettiğim için , ilginç olanları ... sonuçta bir problem çıkacağını sanmam, mutlaka bir pay bırakıyorlardır, ancak sürekli -spam şeklinde olur ise - dikkat çekici bir şekilde , herhalde o zmana bir yaptırım uygularlar, hesabı kapatırlar... herhalde ?
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Aynı kişinin birden çok kez tıklaması konusunda bir şey bilmiyorum ama, site sahibinin herhangi bir şekilde ziyaretçileri reklamlara tıklamaya teşvik etmesi yasak. Yani giriş için reklama basmanın zorunlu tutulmasından, "sitemize destek için reklamlara tıklayın" tipi sözlere kadar her şey programdan atılmakla sonuçlanıyor. Google İngilizce dışı içerikleri ne şekilde kontrol ediyor bilmiyorum ama bu Google reklamlarına tıklayıp foruma destek verme işini sosyal bir kampanya boyutuna getirip sitenin bir parçasıymış gibi gösterirsek işler kötüye gidilebilir, o yüzden bence üzerinde çok aşırı konuşmamak gerekiyor.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!