Zoque.Forum
»
aramiza hosgeldin zoque!!
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Horlanda
|
Re: aramiza hosgeldin zoque!!
Hayat boyle iste.
"Daha dun annemizin..." tinilariyla baslayan hayatimiz, "Daha dun annemizin..." tinilariniyla baslayacak hayatlar icin biraraya gelmemizle bambaska bir boyuta burunuyor. Daha dunun siyah onluk beyaz yaka 1.30'luk bizleri, bugun siyah takim elbise beyaz gomlek ile evlilik resmi icin objektif karsisina geciyoruz. Hayatimiz bir sebepten birileriyle kesisiyor "Bundan sonra 2 kisilik yasayacagim" ilkesinin esas oldugu zaman dilimine kadar surup gidiyor. Hemde siz kendinizden hic boyle birsey beklemiyorken oluyor ne oluyorsa... Sonucta insanoglu yine hakli oluyor ve, iyi yada kotu savundugu yada reddettigi bu dusunceyi benimseyip, "beni seviyor" dedigi kisiyle, kirmizi kiremitli, baska bir kapi numarali yeni bir evde, anne ve babasini double'layarak hayatindaki geri kalan basamaklara dogru ilerlemeye devam ediyor. Kimine gore itici gelen ama, zannediyorum evli olan her ciftin en kotu ihtimal %51 dogruyu yaptigina inandigi bir dusunce toplulugu bu. Evlilik bence guzel. Guzel olduguna inanmis insanlarin bu onemli ve guzel cembere gunden gune dahil olmalari cok daha guzel. Uzun beraberliginizin boylesine guzel bir sekilde yeniden baslatmis olmaniz ise hayatinizin en guzel tercihi. Mutlulugunuzun daim olmasi, Sorunlardan, dertlerden uzak, Huzurlu, saglikli, Basarili ve uzun omurler dilerim. Bir yastikta kocarsiniz insallah.
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Alıntı:
Allah uzun bir ömür, bu uzun ömürde mutluluk, esenlik ve sağlık bir hayat versin. Tebrikler.. (mutluluk ve tebrik dileklerimizi yengemize de iletirsin) Mutluluklar..
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bir ömür boyu mutluluklar.
umarım herşey istediğiniz gibi olur.
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Umarım ilk günkü aşkınız sönmez ve bir ömür boyu ilk gün olduğu gibi bakarsınız birbirinizin gözlerine.. Mutluluklar zoque.. Bu arada benim için ekstra garip oldu durum ben de 12 martta nişanlanıyorum bir adım öndesin tecrübelerden faydalanırız artık
![]() |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
biri diyecekki, bir siteye gidicen, forumuna üye olucan, sonra bi ton sey yazıp bi ton insanın kafasını şişiricen sonra da ,hiç tanımadığın site sahibi evlenecek sende mutlu olacan..
büyüyoruz galiba ![]() Cihangir "Sağlık ve Huzur Dolu bir yaşam dileklerimle" .onur
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
Allah bir yastıkta kocatsın mı derler, yoksa sağlıklı ve mutlu nice yıllara mı... Tebrik ederim. |
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Neptün
|
Tebrik ederim. Mutluluğunuz daim olsur inşallah...
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ömür boyu mutluluklar, darısı hepimizin başına
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!