|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: İstanbuldan Nereden Ev Alırsınız???
bence beşiktaş, cihangir güzel yerlerdir ama senin yaşam tarzına göre sen bir yer seçmelisin. ama sıkça bir yerlere gitmen gerekiyorsa merkezilik çok önemlidir. veya huzur istiyorsan sakinlik. çamlıca(merkezi değil) veya mecidiyeköyü(stress ve karmaşa fazla) tavsiye etmem.
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
acıbadem/koşuyolu tavsiye ederim. bende o tarafta kiralık ev arıyorum. komşu oluruz belki aziz'ciğim
yeni evin şimdiden hayırlı olsun.küçük bir ayrıntı da olsa, keşke 1 sene öncesinden niyetlenseydin bu işe. emlak fiyatları geçen seneye nispeten %40 - %50 seviyesinde bir artış gösterdi. bu arada, acıbadem/koşuyolu tarafında kiralık ev fiyatları nedir? bildiğiniz ev var mı?
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
@hellfire, aynı mahallede oturuyor gibi görünüyoruz, tanışalım bari
![]() Üsküdar iyidir, ama her yerinde oturulmaz. Çicekçiyi ben de tavsiye ederim. Ben ev arasaydım sanırım koşulu ve kuzguncuk'u da düşünürdüm... Ama her ikisinde de ev fiyatları biraz yüksek olmalı... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
öhöm
. çiçekçili zoquecular olarak baktığımızda ben, loco ve malina var sanırım.. çiçekçiden ev almak daha mantıklı olabilir
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Açıkcası bu gün Bulgurlu Küçük Çamlıca taraflarına baktım sesiz sakin bir yere benziyor. Koşu yolundaki yerlere gelince bir zaman makinası icat edip 98 yılına gitmeden almam zor görünüyor
http://arsiv.hurriyetim.com.tr/seri/.../emlak/149.htm Açıkcası şu anda Üsküdar Bülbül Dere de bir Daire; Kadıköy'de Boğanın alt tarafına doğru bir yerde Çarşı içinde bir daire ve Çamlıca Bulgurlu'da bir daire bulabildim. İçlerinden bir seçim yapacam gibime geliyor. Birde Mecidiyeköy de bir yer var ama açıkcası Mecidiyeköyün biraz aşağısında ve dik bir yokuşta...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!