|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
YILDIZLAR ELLERİNDE Yalnız bir sır gibi Yol aldım günlerce Hayaller ve martılar Yardım etti sessizce Sessiz bir kurşun gibi Atıldım birden göğe Yıldızlar ellerinde- sevgilim Denizler gözlerinde- senin Gökyüzü dizlerinde- senin Tüm dünya seninle- sevgilim Aşkı hiç bilmeyen Soğuk ıssız bir yere Küçük bir kuş gibi Uçtum geceler boyunca Ya da Sıcaklığı iyi bilen Yemyeşil diyarlara Bir umut bir haber için yüzümü göğe çevirdim Bir sevgi yada aşk için kendimi sana getirdim İşte o an.. KARGO |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ronan keating-life is a rollercoaster
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Samsun
|
Tarkan ::: inci tanem
Mazhar Alanson ::: benim hala umudum var kafa dinlemek için ::: bu sıralar bam teli - kalanların ardından balyoz ::: metallica - turn the page yada whiskey in the jar ___________________________ -arkadaşlarım- geçiyordum,haksızlığa uğradım vefasızlıkta ordaymış derken mutsuzluk çıkageldi "yalnızlıkta yolda,geliyor" dedi Türkan Eskigün |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
gökhan kırdar :yerine sevemem
bir de şu an radyolarda çok çıkıyor kimin söylediğini bilmiyorum bilen biri varsa söylesin Dışı sevda içi zinsan değilim
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
red hot chili peppers
road trippin' kaç gündür dinlemeye çalışıorum. bu numberone da da hiç iş yok ya...
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
oy tımbıllım tımbıllım canım tımbıllım
kaşı gözü sürmeli canım tımbıllım ah elleri kınalı canım tımbıllım bu ne bicim hikaye böyle deli diyorlar bana desinler değişemem, desinler değişemem ![]() eminem:STAN
|
Zoque'a hoşgeldiniz!