Zoque.Forum
»
Hayatınıza anlam veren bir şarkınız...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#32 (permalink) |
|
http://www.zoque.net/vbulletin/showt...?threadid=7922
yukarıdaki linkteki konuyla benzer bir konu. fly forever - pentagram herkesin dediği gibi daha çok ama illaki bir tanesini istiyorsanız aldınız işte ![]() |
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
+ 1.000.000
sonuna kadar katılıyorum ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Karşıyaka ~ 1stanbul
|
HIM- Gone With The Sin !
I love your skin, oh so white I love your touch cold as ice and I love every single tear you cry I just love the way you're losing your life Oh, my baby how beautiful you are oh, my darling completely torn apart You're gone with the sin my baby and beautiful you are so, gone with the sin I adore the despare in your eyes I worship your lips once red as wine and I crave for your scent sending shivers down my spine I just love the way you're running out of life // ayrıca : hüzünlendigimde Nothing Else Matters çaldım mı hiç bişiyim kalmaz ![]()
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Yer: bursa
|
Alıntı:
direkt atladım olaya hahaha çok komik yaa kendi salaklığıma gülüyorum hahaha ![]()
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
duvarları maviye boyadım
maviyi çok seversin penceremde menekşeler dizili sularken şarkı söylersin gramafonda eski alaturka hoşuna gider bilirim o yar senin içinde denize nazır sabaha kadar bekledim seni birden, dalgalar dediki gelmeyeceksin!!!!!!!! birden çıktım birhaneden koşa koşa indim kumsala acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlıyan rüzgara!! acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlıyan rüzgara!! acı acı sövdüm sonra yüzümü kırbaçlıyan rüzgara!!!!!!!! haramiler-mavi duvar |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!