»
Hayatınıza anlam veren bir şarkınız...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Gülay - Cesaretin var mı aşka? ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| Bir gün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem, Alay edip güler misin? Yoksa sende sever misin? Cesaretin var mı aşka? Çarpıyor kalbim bir başka Sende böyle sevsen keşke Desen bana yar Konuşmadan gözlerinle Beni sevdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesen ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Bilirmisiniz bilmiyorum ama bi zamanlar Nilüfer Örer yada (Öğer) vardı.Bi şarkısı vardı Mevsim Bahar diye.O şarkıya bayılırım ama malesef elimde mevcut değil.Geceleri saat 4-5 gibi bazen kanallar gösteriyo klibi ama bi türlü yakalayamıyorum.
Elinde o şarkının mp3'ü olan varsa (her nekadar mp3'e karşı olsamda ) benle irtibat kurabilirmi? Veya şarkı sözleri olan..?Teşekkürler.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
"korkuyorum anne"
but only the ANATOLIA version!
|
|
|