Zoque.Forum
»
Geleneksel 2. Zoque Bursa Toplantısı
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Re: Geleneksel 2. Zoque Bursa Toplantısı
O zaman şu anda şöyle diyoruz ;
Gündüz : Saklıbahçe Gece : Hukukcular Lokali ve eğer Murat abi (TaciTırsak) ciddiyse gece ilerleyen saatlerde gerçekten taras olayına girebiliriz.. Gelecekler ? 1. Mutreft 2. MertGutav 3. gorgpix 4. omerbalyali 5. bounce (belli değil) 6. eloy (belli değil) 7. blurise (belli değil) 8. Taci Tırsak 9. hizir
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
@ Higs. Bence bu program güzel.
@ omerbalyali Altıparmakta Zafer Plaza'nın karşısında Çarşı karakolunu herkes bilir... onun yanında ahşap restore edilmiş bir yer gördüm cafe-restaurant gibi ve içeriside güzel birşeye benziyordu. orayı ben de gördüm. Dışardan şık bir yere benziyordu. Ama hakkına pek bir şey bilmiyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
ciddiyim
ama, alkolle pek sevişmeyiz biz, eğer gece alkolü düşünmezseniz, evimde misafir ederim sizleri, terasta hertürlü yiyecek ve içecek açık büfe olayına da girebiliriz, isteyen arkadaşları gece misafir de edebilirim, ama dediğim gibi, alkol olmayacaksa
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Bence program güzel...
Ayrıca benim bir tavsiyem var, Saklıbahçe ile Hukukçular Lokali arasında 1-2 saat bir sürede değişik şeyler yapalım. Mesela Lunapark'a gidelim (öhh ) ya da ne bileyim uygun fuardı, müzeydi birşey varsa oraları gezelim falan. En azından Çekirgeden Hukukçular Lokaline (Çelikpalas karşısı oluyor burası) kadar yürüyebiliriz...
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Ömer onun yerine ; herkezin özel mesajına mutreftle benim telefonları yazarız.Bulamayan olursa arar gider alırız biz durduğu yerde..Her türlü hizmet var yani
![]() Tüyap ta sadece BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI var 5 Haziran'da şansımıza http://www.tuyap.com.tr/2005fuar/2005_bursa_f.php Birde aslında 2 sene önce yapamadığımız tshirt çalışmasını yapmak varya hadi neyse?
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
|
@ omerbalyali`nın
Ayrıca benim bir tavsiyem var, Saklıbahçe ile Hukukçular Lokali arasında 1-2 saat bir sürede değişik şeyler yapalım. Mesela Lunapark'a gidelim (öhh ) ya da ne bileyim uygun fuardı, müzeydi birşey varsa oraları gezelim falan. En azından Çekirgeden Hukukçular Lokaline (Çelikpalas karşısı oluyor burası) kadar yürüyebiliriz. düşüncesi bence olur. Fuar falan da gezeriz. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Telefon işi kolay o sorun olmazda avatar böyle hoş durur herkes biraradayken kim kimdi zor olmasın diye.
blog Kardeşliğinde olmuş diye okumuştumda. ![]() Fuar örnekti, onun yerine herhangi birşey olabilir... Mesela bu akşam Senfoni Orkestrası konseri var, bu tip birşeyde olabilir. (Tabi bu akşamki bayram münasebetiyle, normalde her cuma 20:00'da oluyor, pazar gününe uygun birşey bulmalı) Şu Lan Parti işini yapabiliriz belki? Aslında daha çok bir yerde oturmayıp gezebileceğimiz bir şey olsa uygun olur diyorum ama aklıma bir şeyde gelmiyor. En iyisi nilüfer deresine gidip çıplak ayakla düşmeden yürümeyi denemek taşların üstünde. Alır bütün stresi, radyasyonu. ![]()
i got the blues. Mesaj omerbalyali tarafından 19.05.2005 (13:31) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
|
Ben de avatarımı bastırmak isterim ammma velakin gözlerimi nasıl kırptırcam. Hem zaten avatardaki benim. tıpkısının aynısı
Sadece o kadar sık gözlerimi kırpmıyorum, sanırım sorun olmaz. O güne yakın bir zamanda etkinlikleri araştırırz o gün buradan yayınlarız. İşte şurda buluşalım, burdan buraya gideriz. Ondan sonra da şunu yaparız vs. Kimlerin geleceği belirlensin. O zaman yapılacaklar daha netleşir ve kolaylaşır. |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
+ bursa yada gelmek istiyorum ama bakalım tarih güzel oturacak mı?bu seçtiğiniz yerlerin açık adres ve tariflerini de yaparsanız, bir de gelince eski gar da iskender yiycem oraya göre de tarif ederseniz sevinirim ![]() bir de son tarih nedir? |
|||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu |