|
|
#32 (permalink) |
|
Re: Geleneksel 2. Zoque Bursa Toplantısı
@bounce ;
5 mayıs dedik abi ;
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Arkadaşlar topiği henüz farkettim özür dilerim. Olası bir buluşma da ben de yer almak isterim. Foruma çok sık uğrayamasam da elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. Telefonum : 0 542 644 00 56.
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
@ hiGS 5 Haziran olacaktı sanırım
![]() Mayısın son haftasına doğru durumu kesinleştirmek lazım. Avatar t-shirt fikri hoş olurdu... Son zamana kadar gelenlerin isimleri de kesinleşir zaten. MTLda`da gelebilirim deyor. Önceki listeyi göz önünde bulundurursak gelecekler bu listeye kendilerini ekleyebilirler. T-shirt olmazsa bile zaten konuşurken kim kimdir merka duygusu olur. Kimin kim olduğunu muhabbet esnasında öğrenmek süpriz yumurta etkisi yapar ve ben süpriz yumurtayı severim Örnek bir diyalog; " - Hocam nbr? + İyilik. Senden? - Nolsun işte zoque diye geldik toplandık. + heheh aynen. - Ee, ne var ne yok? + Nolsun. - Senin nick neydi? + x. - x,x,x avatar neydi senin? + Hani şu bıyıklı olan... - Lan o senmiydin? + Heee bendim. - YEdim seni, nihohhahhuha " Bu bir senaryodur ve yaşanan olayların kesinlikle gerçek yaşamla bir bağlantısı yoktur.
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
en son liste bumuydu?
Gelecekler 1. Mutreft 2. MertGutav 3. gorgpix 4. omerbalyali 5. bounce (belli değil) 6. eloy (belli değil) 7. blurise (belli değil) 8. Taci Tırsak 9. hizir 10.zuppes yazalım ozaman düzenli bi şekilde.. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
|
Yer: Bursa - İstanbul
|
Arkadaşlar toplantı saatinide kararlaştıralım ben derimki biraz erken toplanalım, saklı bahçedeki buluşmadan sonra bir şeyler yapmay fazlaca vaktimiz olsun :P
12:00 - 20:00 arası gündüz etkinlikleri 20:00 - 23:00 arası gece etkinliği (mangal partisi bu zamana dahi değildir eğer gerçekleşirse ekstra zaman eklenebilir :P) Gündüz etkinliği 12:00 - 15:00 Kadar Saklı bahçede eğleniriz sonra hep beraber Çekirge('den başalayarak yaya olarak Bursa turu ) Altıparmak oradan Tophane yamaçları, Heykel,Yeşil, Hünkar'da veya oradaki her hangi bir cafede çay molası ardından tekrar geriye Heykel ve Gece etkinliğinin yapılacağı mekan'a gidiş. başka düşüncesi olan arkdaşlar varsa ekleyebilir.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!