|
|
#1 (permalink) |
|
istanbulda balığa çıkalım
istanbulda, sakin, temiz, huzurlu, arkada bir yerde ağaçlar altında mangal yapabileceğim, mangal olmasa da olur, ağaçlar altında gölgede dinlenebileceğim, oltayla balık tutabileceğim bir yer var mı? göl vs.de olur.. aslında benim yapmak istediğim sakin kuş cıvıltısı eşliğinde ve gölde balık tutmak, dip oltası ile vs. değil.. şamandıra ile balığın yeme geldiğini hissetmek vs.. balık tutmayı seven arkadaşlar bir organizasyon yapalım, beraber gitmek isteyen ve tecrübeli arkadaşlarla, avlanalım, huzur bulalım, keyif alalım..
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: istanbulda balığa çıkalım
http://aging.als.uiuc.edu/2002%2007%...ings,%20VA.jpg
şöyle bir yer mükemmel olur.. amcanın ne kadar keyif aldığını görüyor musunuz?
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Amcamın keyfine diyecek yok
Balık tutmayı seviyorum... Ama İstanbul' a gelebileceğimi zannetmiyorum Zaten denizde balık tutmadım daha önce Daha fazla nehir ve gölde balık tuttum. Balık tutmak dinlenmek için birebir... Bazen balık tutasım gelmese bile sadece dinlenmek için gittiğim oluyordu Amca gibi değil de, kiloluk balık tutmak çok müthiş oluyor
/home/fatih/ | Registered Linux User #384896 |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu şekilde İstanbul'da denizde balık avlamak biraz sorunlu olabilir ancak maalesef ki göller de bir o kadar tehlikeli çünkü göllerin çoğunluğu bir şekilde ya balçık haline gelmiş ya da içme suyu için kullanılıyor, o nedenle açıkçası İstanbul içinde böyle bir eylem bana biraz riskli geldi.
Çınarcık'ta yaklaşık bir on sene önce bu şekilde balık avlanılabiliyordu sandal ile, hala öyle mi bilmiyorum, özellikle de depremden sonra ancak araştırmaya değer sanırım.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Bu başlık tam benim başlığım. Biraz geç görmüşüm ama olsun. Bu başlığı canlandırmak istiyorum. Var mısınız böyle bir organizasyon yapalım arkadaşlar?
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben de konuyu görmeyenlerdenmişim
![]() çiğ balığa dokunamam. sırf olta sallamanın zevkindeyim, yakalarsam eğer eniştem çıkarır oltadan. uygun bir zaman ve yer belirleyip gidilebilir. yalnız, birinin bana oltadan balık çıkarma konusunda yardımcı olması lazım göl tercih edilecekse iyi bir araştırma yapılmalı... gönüllüleri görelim?
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Arkadaşlar herkes kendi zevkine göre oltasını seçer. Ben durgun suda balık tutmasını severim. Derede ya da gölde. Fakat tatlı su balığını sevmem. Yemek için deniz balığını tercih ederim. Denizde de sadece dip oltasıyla tutmasını severim. İstavrit tutmayı sevmem. O nedenle deniz de göl de dere de bana uyar. Yalnız balık tutmayalı uzun zaman oldu. Bu arada absconder, kaya balığı hariç ben balıklarını çıkarırım
![]() Var mı bildiğiniz ulaşımı kolay güzel bir göl, güzel bir dere, ya da istavrit hariç başka balıkları da tutabileceğim güzel bir deniz kıyısı.. ??
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!