|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Mail isim değişikliği ile ilgili bir soru
Hotmail adresimden bir mail gönderdikten sonra (Hemde önemli bir mail) Farkettim ki mail adresimde kullandığım isim MeL Gibson. Yani formal olması gereken bir mailın içine etmiş bir durumdayım. Daha sonra options a girip ismimi değiştirmiş bulunmaktayım. Sorum şu : Acaba daha mailimi henüz okumamış olan şahıs yarın gelen maillara bakınca benim adımı maili gönderdiktenn bir süre sonra değiştirdiğim gerçek adımla mı görecek yoksa Mel Gibson (!) olarak mı görecek. Lütfen cevabınızı alıştıra alıştıra söyleyin Ruh hastasıyım da monitörü filan kırmıyim.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Re: Mail isim değişikliği ile ilgili bir soru
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Sevgili kratos;
İyiki alıştıra alıştıra söyle dedim. Teşekkürler cevabın için bende tahmin ediyodum öyle olduğunu ama hani bi ihtimal ... Artık aklıma şemsiyelerle ilgili atasözleri geliyo, yada bazı şeylerin davası olmaz gibi filan. İyi çalışmalar sevgiler Mel Gibson
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
İkinci bir maille bu Mel Gibson vakasını biraz özür diler biraz alaycı bir şekilde anlatabilirsen iyi olur sanırım.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!