|
|
#11 (permalink) |
|
|
Re: E-ticaret siteleri hakkında bir sorun(amman dikkat)
bildiğim kadarıyla kanunda kargo veya posta gönderi teslim belgelerindeki alıcı imzası slipteki imzayı karşılıyor. e bu durumda bir imza olmadığına göre chargeback olayını denemelisin. ama dediğim gibi biletix in üye olurken veya satış onayında sana onaylatmış olduğu bir sözleşme olmak zorunda ve onuda okumalısın. |
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Anıl çok teşekkürler bilgi için, sağlam bi e-posta göndereceğim biletix'e.
Pedro; benim de aklımdan geçti ama öyle yapmak istemedim çünkü bu sorunu çözmüyor, adamlar aynı uygulamaya devam ediyorlar. Tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: LND
|
kesinlikle bu şekilde, hemen banka ile tesama geçer ve durumu izah edersen onlarda yardımcı olacaktır, ek olarak biletix bir e-ticaret sitesi eğer ki sana ödemeni geri yapmıyorlarsa sağda solda direk onları afişe edebilirsin yani yaptıkları bu durumu yazarak. Daha agresif olmanın da bence bir zararı yok hatta bu durum çözülmesse lütfen bildir bende sitemde yayınlayayım.
Ek olarak ıslak imza olayı e-ticaret te aranmaması normal o zaman hiç bir e-ticaretimiz legal değil mi ? Bu saçma olur, ama zaten bu tip her alım ne ile yapılırsa yapılsın iptal edilebilir. Firma etmezse banka eder.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: İSTANBUL
|
Soul, Çok teşekkürler
Bu işi banka ile halletmek istemiyordum o yüzden sikayetvar.com' a yazdım.Bu gün biletix'ten aradılar ve vade farkının tarafıma ödeneceğini söyledile,r şu anda izlemedeyim, ama amacım parayı kurtarmak değil sistemlerini değiştirmeye zorlamak.Bu konuda gelişme olmazsa peşlerini bırakmayacağım. Zaten sorunlun olan internet sektöründe böyle sorunlar yüzünden insanlar internetten soğuyorlar.saldırgan bir şekilde davranmadan bu sorunun bizim(internet kullanıcılarının) istediğimiz bir biçimde düzeltilmesi için elimden geleni yapacağım.İlgin için tekrar teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
ilk 8 gün içerisinde aldığın ürünü her şekilde iade edebilir, ödemeyi geri alabilirsin. ama sanırım burda sorun para değil, davranış ve anlayış sorunu. ama bu biletix'in genel tavrı. buna benzer bir sorunla ben de karşılaşmıştım, futbol maçı biletleri için. satılan bilet geri alınmaz diye çıkışmıştı telefondaki hanım, hem de bileti aldığım gün. insanı zorla karaborsaya yönlendiriyorlar.
not: ayrıca bilet koleksiyonu yapan biri olarak biletix'i tüm biletleri tek düze yaptığı için kınıyorum! (bu kişisel bir şey, konudan bağımsız) |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!