Zoque.Forum
»
DİKKAT: Sitede virüs tehlikesi
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
DİKKAT: Sitede virüs tehlikesi
Az önce eski konulara göz atmak için yaptığım arama sonucu çıkan sayfalardan yüklenen dosyalarda virüsler yer almakta. Dos, mail Bombar vs. gibi bir çok virüs farkettim. Dosya yüklerken tarama yapmanız yararınızadır. Ayrıca siteye dosya atarken de lütfen taratın ki kimse bundan zarar görmesin
![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: DİKKAT: Sitede virüs tehlikesi
hangi konulari kastediyorsun?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
sözü gecen dosyalar foruma "attachment" olarak eklenen dosyalarda mi bulunuyor, yoksa forumda verilen linkler üzerinden ulasilan sayfalarda mi? eger ekli dosyalarda ise ilgili konulari bize iletebilir misin?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Evet Attachment`lar da durum gerçekleşiyor. Tamam, tekrar bakıyorum sayfalara...
degradeMask (mail Bomb) Topic : Degrade Mask ?? Windows (DOS) virüsleri uyarısını alıyorum. Topic : Ders IV: Flash MX & Windows Move --- Mask araması sonucu çıkan dosyalar bunlar. Kullandığım visür programı F-Secure, yalnız şöyle bir durum var ki dosyaları az önce indirip arattığımda bir uyarı almadım. Ancak şimdi yeniden yükledim ve tarattım, aynı virüsleri görüntüledim. Dosyadan mı yoksa alandan mı kaynaklanan bir durum bu? Mesaj Ceyhun Aksan tarafından 02.08.2005 (11:19) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Arama sonucunda çıkan diğer dosyalara da bakar mısınız? Ben hepsini download edemedim. Bir de diğerlerine bakalım.
Mask araması sonusu çıkan dosyalar olacak, bunlardan hangileri tam olarak bulunursa daha iyi olur. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
yukarida vermis oldugun 2 konu icinde gecen dosyalari indirip virus taramasindan gecirdim. bende de herhangi bir virus cikmadi.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
31.07.2007 tarihli 3 günlük back up dosyasini (yaklasik 400 mb) virüs taramasindan gecirdim. herhangi bir virüs cikmadi. fakat katilimcilar icin forum üzerinden indirdikleri kullanmadan önce, virüs taramasindan gecirmelerine dair bir ileti koymamiz fena olmaz.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!