|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: bursa
|
Re: biraz daha dusun!
6 yıldır turkcell kullanıyorum. şu ana kadar en küçük bir sorun bile yaşamadım. @mesutceliq türk firmasını kalkındıralım diyorsunuz. Turkcell türk değil mi? Bu firmanın türkiyeye kazandırdıkları neden gözardı ediliyor? türkiyenin adını türkiye dışında onlar kadar duyuran var mı? Ama atalarımızın dediği her zaman doğru meyve veren ağaç taşlanır. Alıntı:
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Turkcell de bir diğer gsm operatörleri gibi teknik konularda yeni dizaynlarda, istasyon kurulumlarında başka şirketlerden hizmet ve destek almaktadırlar. Fakat buna rağmen kişi sayısı 2300 civarında. Abartma çokda değişmiş
![]() Kaynak: http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,25400,00.html
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Dolaylı yollardan ekmek kazananları eklersen binlerce edebilir, nasıl bir un fabrikası, fabrika calısanları dışında fırıncı , nakliyatcıya dolaylı yoldan ekmek kapısı oluyorsa, neyse tartışmak istemiyorum, duvara konusmak farkı yok bunun.
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: istanbul samsun
|
Re: turkcell beleş msj...
buna da bi kulp takacaksın ya neyse, Turkcell Resmi Sitesi - Hakkında bölümü tıklayıp inceleyebilirsiniz, "2.100'ün üzerinde eğitimli ve uzman personeli istihdam ediyorlarmış", 100 kişiyle değil GSM şebekesi, su şebekesini ancak idare edebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
|
Re: turkcell beleş msj...
Alıntı:
2 mesaj önceki alıntıladıgım yeri ve yazımı anlamak icin okusaydın,bu yazdıgın hakkında 'anca bu kadar yanlıs anlayabilirim' derdin. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!