|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Zonguldak
|
turkcell beleş msj...
nette dolanırken bi forumda rastladım... ben denedim oldu... şimdi turkcell in 100 kontur / 3000 msj kampanyasını heralde herkes biliyodur... 100 kontur karşılıında 3000 msj atabiliyosunuz eğer gençturkcell üyesi iseniz... yalnız bu 3000 sms i sadece diğer turkcell abonelerine gönderebiliyosunuz yani telsim ve avea ya attığınız her mesaj için yine konturunuz gidiyo... arkadaşın biri bi açık bulmuş (veya herneyse ) bu yöntemle telsim ve avea ya da bedava sms gönderebiliyosunuz... yapmak gereken tek şey .......ben deneme maksadıyla çalışıyomu diye en az 10 sms attım, çalıştı... merak ettiğim bu acaba gerçekten turkcellin gözünden kaçan bi açık mı yoksa sizce nedir?
ilginç resimler Mesaj maximus tarafından 05.08.2005 (16:56) yeniden düzenlendi. Açıklama: error |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Zonguldak
|
Re: turkcell beleş msj...
böyle bişeyin warez kategorisine gireceğini sanmıyorum... ayrıca turkcelle de mail attım açık hakkında...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
herhangi bir programı izin verilen aralık dışında kullanmak warez degil midir?mesala trial version'u olan bir programı crack'le kullanmak sanırım warez/illegal oluyo, burada Turkcell ise 100 kntr karsılıgı turkcell kullanan hatlara 3000 msj hakkı veriyor ve burada yayınlanan ise turkcell dısında (telsim, avea'ya) ücretsiz mesaj yollamak, bence ikisi de aynı kategori de.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Böyle bir şey vardıysa bile Turkcell'in konudan çok kısa zamanda haberi olur ve bloke etmeye başlarlar. Bu şekilde atılan sms lerin bedelini de kesinlikle sonradan topluca alıyorlar tecrübe ile sabit.
Dipnot: Aslında Turkcell gibi bir kuruma zırf ziyan olsun diye yapılır bu ama konuşmayayım şimdi... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
bu güzel konu başlığından dolayı teşekkür ettikten sonra, bir zamanların aria'sında da mesaj servisi merkez numarası mıdır nedir, işte onun belli bir numarayla değiştirilmesiyle, üstelik bu cep telefonundan oluyor, sınırsız ücretsiz mesaj atılabildiğini, o zamanlar yerin yerden oynadığı, ama sonradan anladığımız kadarıyla bunun aria'nın başarılı bi reklam stratejisi olduğunu öğrendiğimizi ve yakın çevremizden bile sırf bu sebeple birçok kişinin aria'ya geçiş yaptığını hatırlatır, iyi günler dilerim
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
biraz daha dusun!
Uslubuna biraz dikkat edebilirsin, ne demek 'Bedava mesaj nasıl atılıyor paylaşın TurkCell'e zarar olsuN.' turkcellin de turkiye ticaretine nasil bir katki sagladigini kac bin kisiye ekmek kapisi oldugunu biliyor musun, bilmiyorsun.nedense herkes vatani korumanin yollarini ucuzundan/belesinden bulmus durumda...
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Re: biraz daha dusun!
@dreammania +1
Hakikaten, yani kişisel olarak bir firmaya "gıcık" olmak, onu başkalarına kötülemek ve oranın zarar etmesini sağlamaya çalışmak mıdır.. Bu olay bana çok tanıdık gelmekte ayrıca.. Masalın birinde bir başbakan varmış, ona karşı olan herkese özel yasalar çıkarıp onları yerlerinden etmek için elinden geleni ardına koymazmış.. + Açık varsa firmaya bildirilir, düzeltilir. Böyle bir açıktan yararlanmak birinin çantasını çalmak, hatta bir emeklinin 3 aylık maaşını çalmak gibi birşey. Alıntı:
Milliyetçilik şart ise Telekom'a yatırım yapalım. Hangi cep telefonu TÜRK MALI, hiçbiri.. Yani bi yandan yabancı telefon kullanalım ama bir firmada açık oluşunca yabancı sermayeli diye kökünü kurutalım, hem bunu yaparken de Telekom'u Türkiye'de daha önceki işlerinde büyük sorunlar çıkarmış olan bir Arap firmasına satalım, hatta bu firmanın başında amerikalılar olsun. Tüm tekeller satılsın. Milyarlık telefonlar büyüklük simgesi olsun. Mafya dizileri artsın, çocuklara şiddet aşılansın. Sin City gibi şiddetin gani gani gittiği ciddi ciddi mükemmel sanatsal değeri olan bir film Türkiye'de 7+ olarak vizyona girsin.. Sorarım düzeltmek ve daha iyiye götürmek duruken YAPMAK dururken, neden YIKMAK?
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Re: biraz daha dusun!
Alıntı:
. Bir arkadaşta AVEA yı %100 yerli malı diye nitelendirmiş. Belki ben yanlış hatırlıyorumda ama Turkcell ne zaman yabancılara satıldı?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!