|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Re: Kan verme, anlaşma ve sonrası
Alıntı:
bir yarım sana şiddetle katılmakla birlikte diğer yanımda, "belki yardıma ihtiyacı olan bir insana gider", umuduyla -böyle bir şeyi umut bile etmemem hatta emin olmam lazım dimi- hayır katılma diyor.
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: istanbul samsun
|
Çok sert olmayalım bence, kan gereken küçük bir bebeği veya kaza geçirmiş bir çocuğu ve onların anne babalarını bir düşünün ve hatta o anne babanın siz olduğunuzu düşünün, hayatı için gereken sadece bir torba kan, bunu birbirimizden esirgemeyelim, problemleri, ne kızılayı ne başka bir şeyi yokederek çözemeyiz, kimse çözemedi...
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Yalnız şöyle bir durum var. Oluşabilecek bir hatayı kızılay bile görmezden geleceğini açıkça beyan ederse bu ona karşı bir güvensizlik oluşturacaktır. Kimse güven duymadığı bir kuruluşa kendi sağlığını emanet etmek istemez. Kana ihtiyacı olan insanlar da sırf bu yüzden tedavi göremeyecekler. Burada sorumluluk taşıması gereken Kızılay bile gereken sorumluluğu taşımaktan kaçıyorsa bunda sadece sorumlu kendisidir.
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul samsun
|
Çoğu işte bu "mesul değildir" ibaresi standartlaştırılmış bir maddedir ama sağlığımızla ilgili bir işte, hem de gönüllü yaptığımız bir bağışta kesinlikle kabul edilemez bir madde olduğuna katılıyorum, bağış öncesi sözleşmenin istismar edilmeyecek şekilde değiştirilmesi için yapılması gereken "yapıcı baskı" görevi sivil toplum kuruluşlarına düşüyor elbette.
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
anladım , geçmişte yaşananlar mahiyetinde yazdım zaten yoksa yardım ederim elbette ama ben açıkçası kızlaya güvenmiyorum ,güvensizlik oluşturuyor bende... hayatımın geri kalanı mahvolacak , kızılay bana milyarlar verecek kimin umurunda
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!