|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Zonguldak
|
aöf ve lisans aynı anda...
arkadaşlar herhangi bi üniversitenin 4 yıllık lisans programında okuyan bi öğrencinin hiçbiri sınava (öss vs.) girmesine gerek kalmaksızın istediği 2 yıllık aöf bölümüne yerleşebildiğine dair bi duyum aldım, bana pek inandırıcı gelmedi... acaba bu konuda bi bilgisi olan var mı?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: aöf ve lisans aynı anda...
Tamamen doğru duymuşsun .Galiba öğrenci belgenle gidip istediğin bölüme kayıt oluyorsun.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
çok saolsun arkadaşlar... acaba kaydolmak için son başvuru süresi ne zamandır ?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ikinci üniversite olarak 4 yıllıklara kayıt mümkün. bu aralar başvurular başlıyor sanırım, aöf bürolarından telefonla tarihi öğrenebilirsin.
yalnız ikinci üniversite olunca askerlik işlemlerini yapmıyor aöf. kayıt olduktan sonra okuduğun okuldan kaydını aldırıp belgelerini aöf'e teslim edersen askerlik işlemlerini yapıyorlar diye biliyorum ama herhangi bir aöf bürosuna telefonla sorup kesin bilgi almanı tavsiye ederim.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
2 yıllıklara kaydolamazmıyız ya acaba... en iyisi büroyu aramak...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
geçen sene öss sınavına sadece aöf başvurmak için girmiştim meğersem gereği yokmuş şimdi 4 yıllık lisans kamu yönetimi 1.snf öğrencisiyim +kendi ünimizde devam ediyor
3 eylülde 2 tane büt var derslerden ancak bunlar kaldı can sağlığı ama aöf kolay diyip geçmeyin girmek kolay bitirmek zor walla tecrübe ile sabittir konu ile ilgili detaylı yazı burada eski olabilir mi bilmiyorum bende bir soru sorayım buradan ; uzaktan eğitim almak istiyorum bilgi teknolojileri... falan tekrar öss sınavına girmem gerekir mi? 3. üniye olanak var mı mevcut koşullarda
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
evet ben bu akşam telefon ettim açıköğretim bürosuna kayıtlar 24 ekimde internetten yapılcakmış... ben fazla kasmadan 2 yıllık işletme okurum fln diye düşünmüştüm ama 2 yıllıkta işletme yokmuş
fakat şöle de bi güzellik varmış; istersem eğer 2. ısnıfı bitirdikten sonra önlisans diploması alıp bırakabiliyomuşum okulu... ne yapsam acaba... gerçekten çok zor mudur acaba sınawları fln? burda açıköğretim okuyon kimse varmı acaba?
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Peki aof e sinavsiz basvurma sansi 2 yillik universitede okuyanlar icin de gecerli mi?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!