»
ADSL hızı iki katına çıkıyor 512Kbps
|
| Anket Sonuçlarını Göster: ADSL bağlantınız hangisi ? | |||
| SINIRSIZ ( Kotasız ) |
|
28 | 58.33% |
| KOTALI (Bana yetiyor) |
|
10 | 20.83% |
| KOTALI ( Bana Yetmiyor ) |
|
10 | 20.83% |
| Katılımcı: 48. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#101 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: ADSL hızı iki katına çıkıyor 512Kbps
Benim mesajıma gelmiş cevap ama tekrar cevap yazıp uzatmak istemedim. Şunu söyleyip bitireyim: O üslubu kullanmamın sebebi, milleti adeta enayi yerine koyarak kendilerince çıkar sağlama çabasında olan ve hatta, yaptığı iş hakkında 2-3 cümleden ibaret olan bilgisiyle en yüksek makamlarda oturan kişilerin yaptıklarının, akıl ve mantığın tarif edemediği bir seviyeye ulaşmasıdır. Ayrıca kimse, kimseye, bilip bilmeden, yapacağını söylemesin.
|
|
|
#102 (permalink) |
|
La haine'e yaptığı işler ve forumdaki duruşuna saygı duyduğım için yanıt vermiyorum. dedikleri kabulümdür. ayrıca aceleyle yazılmış bir iletide oluşan hatayu düzelttiği için de teşekkür ederim.
ama gemeaux'un "Ayrıca kimse, kimseye, bilip bilmeden, yapacağını söylemesin." demesini anlayabilmiş değilim. Adamı savunduğumu ya da yaptıklarını onayladığımı ben de söylemiyorum ama acaba neyi bilmek size bir insan hakkında "Allah'ın salağı, genel müdür müsvettesi!" deme hakkını veriyor? bir insana açıkça hakaret etme hakkı veriyor? |
|
|
|
|
|
|
#103 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Hmmm... Aslında şöyle sakin kafayla okuyup düşününce ve asıl demek istediğinin, "hakaret" olduğunu görünce farkına vardım. Haklısın; ne kadar nefret etsem de, en azından bu kadar ileri gitmemem lazımdı. Tamam, hatamı kabul ediyorum. Ayrıca herkesten de özür diliyorum.
O adama ve yukarıda da bahsettiğim yüksek mevkii ve makam sahiplerine (hepsine değil tabii, bu adam gibilerine) karşı duygularım aynı.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!