Zoque.Forum
»
ADSL hızı iki katına çıkıyor 512Kbps
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
| Anket Sonuçlarını Göster: ADSL bağlantınız hangisi ? | |||
| SINIRSIZ ( Kotasız ) |
|
28 | 58.33% |
| KOTALI (Bana yetiyor) |
|
10 | 20.83% |
| KOTALI ( Bana Yetmiyor ) |
|
10 | 20.83% |
| Katılımcı: 48. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İzmir,İstanbul
|
Re: ADSL hızı iki katına çıkıyor 512Kbps
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Hala dial-up kullanıyorum. Eve son gelen fatura 75 YTL 47 küsür YTL'i kullanım diğerleri vergi. Her ay 9.50 YTL şifre için ödüyorum. 4KB ile dosya indirmeye çalışıyorum. Sürünüyorum. Acı çekmekten zevk alıyorum.
![]()
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Çok salakça olmuş ya 256 ve diğer bağlantılar niye 2 ye katlamıyor, en azından indirm falan yapsalarmış.
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Peki kablonet ile ilgili bir gelişme var mı, hiç bir yerde rastlamadım, halen 128'de mi kalacağız ADSL 512 iken?
Bir de bu haber açıklandığı günden beri, kablonet bağlantısı Adana'da çökmüş vaziyette, acaba bilinçli yapıp, bu gazla ADSL'ye mi yönlendirmek istiyorlar vatandaşı? Şu mesajı bile zor yazıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
ben kabloneti eylül ortasında falan kapattırdım.. ve bana kablonet'in 256'ya çıkacağını söylediler, ay sonunu bekleyin dediler.. ancak ay sonu geldi hatta ekim bitiyor ancak bir gelişme yok, ADSL 512'ye çıkarsa kablonetin hali nolacak acaba.. zaten halmi kalmış
![]() |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Sadece sınırlı bağlantıların 512'ye çıkartılması gayet mantıklı. Çünkü sınırlı kullanıcıların tüketebileceği bant genişliği, adı üzerinde "sınırlı". O yüzden biraz hızlı bir bağlantı kullanmaları Telekom'a ekstradan bir yük getirmiyor. Sonuçta kotaları değişmiyor. Aksine artık kotalarını daha çabuk tüketebilecek ve belki Telekom'a ekstra ödemeler yapmak zorunda kalacakalar.
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Tamam kabul etmek lazım ki limitli kullanıcılar için hız artışı gene de hoş bir olay ama komik olan sonuç olarak bu adamların bu sayede daha çok para kazancak olması.
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
ben hala o haberde bir yazım hatası olduğu ve kısa bir zaman içinde yetkili birilerinin çıkıp o cümleyi "tüm 256K hatlar" şeklinde düzelteceği konusunda umutluyum
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
TT
![]() Kabloneti bence yükseltmeyecekler. Ama sanırım rekabet kurumuna TT ADSL hizmetini yaymak amacıyla KabloNET'in önünü kesiyor, biz de KabloTV firmalarından atak yapmalarını, rekabet amaçlı hız yükseltilmesi gerektiğini, tekel oluşturmamak gerektiğini bildiren epostalar atsak... bilemiyorum.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir |