»
ADSL hızı iki katına çıkıyor 512Kbps
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
| Anket Sonuçlarını Göster: ADSL bağlantınız hangisi ? | |||
| SINIRSIZ ( Kotasız ) |
|
28 | 58.33% |
| KOTALI (Bana yetiyor) |
|
10 | 20.83% |
| KOTALI ( Bana Yetmiyor ) |
|
10 | 20.83% |
| Katılımcı: 48. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) | |
|
Yer: Samsun
|
Re: ADSL hızı iki katına çıkıyor 512Kbps
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) | |
|
Yer: Ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
http://www.tele.com.tr/blog_commento...L%20tarifeleri
256 "kotalı" bağlantılarda otomatik hız artırımına, "limitsiz bağlantıda" isteğe bağlı hız artırımına gidilecekmiş. Allah Allah...
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Alıntı:
anlamadım ben alttaki fiyat tarifesiyle de birleşince kafalar drek karıştı, galiba minimum bağlantı hızı cidden 512 ye iniyor hemde süper fiyata 99ytl yaşasın
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: Istanbul,Turkiye
|
benim anladığım şu,..
KOTALI'lar otomatik 512kbps olacak, en düşük 3GB kota için 29milyon ücret alınacak, KOTASIZ 256'ya yeni abone alınmayacak, ama KOTASIZ 256'lar isterlerse aylık 49 milyondan devam edecekler. KOTASIZ 512'ler 99 milyon ödemeye devam edecek..
|
|
|
#37 (permalink) |
|
bilmece gibi bir laf yüzünden günlerdir tartışılıyor.altı üstü 1 üst kademeye geçilecek yok kim gececek kaça geçecek nasıl geçecek.güzel ülkemin güzel incelikleri.. (sitem edesim gelmişti kimse kusura bakmasın bu arada sitem burda tartışanlara değil kesinlikle tabiki..)
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Yer: Başkentimsi Şehirimtırak
|
Alıntı:
Çok politik açıklamalar çıkmaya başladı. Ama bence, şimdiden, "pazarlamakla mükellef" olduklarından sınırsız minimum bağlantı 99ytl olur, diğer alternatifler sadece limitliler olur... Beklerim bu "parası olan düdüğü çalar" zihniyetli uygulamayı, ama "99YTL'ye Hayır" kampanyası yapılırsa çok kişi katılır. O kadar da ileri gitmezler herhalde.. Gerçi, "bu ülkeyi pazarlamakla mükellef" olunduktan sonra biz öğrencileri kim düşünür, o ayrı olay.
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
Yer: Neptün
|
Birde üstüne üstelik 99 YTL alıp utanmadan 512'ye kadar diyorlar. Yani 512 bile değil. Zaten açıklamada "GARANTİ EDİLMEMEK KOŞULUYLA" diyor. Daha önceden 512 olanlara ayrıyetten haksızlık yapılmış oluyor. Artık 512 kbps hizmet almaları garanti bile değil. Gerçi daha önce alıp almadıkları tartışma konusu ama...
Ayrıca konuyla ilgili olarak bi yazımdan alıntı : Alıntı:
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
divx film falan indirmediğim sürece (ki pek sık indirmiyorum) 3 GB kota dolmuyor, 1,5-2 GB arası kullanım oluyor...
http://www.pazarlama.turktelekom.com.tr/ADSL/512.doc adresinde de çeşitli seçenekler mevcut... ben çok abes bir durum görmüyorum. rutin memleketim işleri....
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program |