|
|
#11 (permalink) |
|
Re: ipod nano nerede satılır?
PSP evet all in one diye tabir edilebilecek bir alet. Acaba satın alıp deneyen varmı aramızda? MP3, oyunları vs. vs. çok merak ediyorum PSP'yi açıkcası. ^^
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
ipod nano almak üzere yalçınlar'a gittim ancak alet o kadar küçük bir şey ki, internette gördüğümüz fotoğrafları yanında deve gibi kalıyor. ele alınca yok oluyor adeta, tam kaybetmelik. kendime güvenemedim ve almaktan vazgeçtim. onun yerine 5. nesil bir ipod aldım, 30 gb, doldur doldur bitmez, video da oynatıyor. üstelik ipod nano 4 gb ile arasında aşağı yukarı 100 ytl lik bir fark var. 3 haftadır kullanıyorum, çok memnunum. ipod nano almayı düşünenlere ipod video yu da incelemelerini öneriyorum.
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
estore.com.tr'den aldım ben 3 iş günü sonunda elimde oldu nano.
psp ve nano almak arasında karar vermek durumunda kalmıştım bu alışveriş öncesinde. nano'nun özelliklerini zaten az çok bildiğimden psp'yi daha detaylı araştırdım inceledim. çanta taşımayanlar için "cepte taşınabilir" bir alet değil bir kere şahsi kanaatimce. oyun oynamak çok keyifli tabi öyle bir alette her yerde ps oyunları oynamak zaten nasıl keyifli olmasın. ama orjinal oyunlar pahalı malumunuz. 512mb-1gb arası sony'nin ürettiği memory card'lardan almanız gerekiyor internetten download ettiğiniz oyunu oynamak için ya da böyle download edilmiş oyunları satın alıp oynamak istediğinizde de diyebiliriz. o card'ın fiyatı da extra masraf tabi. 1 gb'lık karta aşağı yukarı 3 oyun sığıyor ve kart doluyor. dolayısıyla "hem mp3 dinlerim, hem oyun oynarım hem de film izlerim" düşüncesinden biraz uzaklaşıyor bünye. orjinal oyun ve orjinal film alacak parası olanlar var ise bir de card alarak bu isteklerini umarsızca yerine getirebilirler elbette. ama beni pek tatmin etmedi işin bu yanı. "hem mp3 dinlerim hem oyun oynarım hem de film izlerim" bunu yaparsınız elbette bir yere kadar. bir tane oyun atarsınız. bir tane film atarsınız karta bir kaç tane de mp3 atarsınız olur bu. ama ne derece karşılar isteklerinizi bilmiyorum. mp3 dinlediğinizde ses kalitesi tatmin etmedi beni sıradan bir kulaklıkla. sennheiser px 200 kulaklık almıştım vakti zamanında ancak öyle hah tamamdır diyebildim. ama aynı kulaklığı nano'ya taktığımda tahin pekmez kıvamı yakaladım diyebilirim ![]() tabi bütün bunları evinde ps2'si olan bir insan söylüyor arkadaşlar. hani bir oyun makinası alacaksanız ps2 almanızı tavsiye ederim. hem ps3 yolda hem ps2'ler gittikçe ucuzladı. hem de psp'nin yukarıda bahsettiğim dezavantajları var bana göre. doğru başlık mı bu dediklerim için bilmiyorum ama yukarıda bununla ilgili yazılar gördüm görüş belirtmek istedim. saygılar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!