|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Nostradamus 21. yüzyilin 666 sayisiyla baglantili bi sey yada bir kimse tarafindan yönetilecegini söylemisti. 666 sayisinin incilde seytanin sayisi oldugu yazmaktadir. Belki buraya kadar olan yazdiklarimi biliyordunuz. Peki, ibrani alfabesinde 666 yazilisinin www seklinde oldugunu biliyor muydunuz?!
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Vay demek şeytan webmiş ha.
666 'nın açılımı nasıl peki. Mesela www 'nunki world wide web. Ve yahudiler de bu işin içindeler.Başka kim var, FBI, CIA, belki de MIT. ![]() Bu Nostradamus hep komik gelmiştir bana nedense. Millet mucize bekliyor, halbuki en büyük mucize biziz, şöyle derin bir nefes alınca insan bunu daha iyi hissediyor. Selamlar.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
666 nın ibranicede o anlama geldiğini biliyorum ama ben sadece Allah derim başka bişey demem.Neyse bu konu biraz dini yönlere kaçabilir buda forum kurallarına aykırı sanırım;o yüzden uzatılmaması kanımca daha doğru olur.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
claus bu 666 sayısı kutsal kitaplarda şeytanın sayısı olarak geçer.[akla biras değişik gelse de
]nostradamus da orta çağ'da yaşayan ünlü bir medyumdur.yani kehanetler felan yapar. işte 666 sayısıyla ilgili de böle bi kehanette bulunmuş.bu 'www' ya denk geliomuş. aslında ben ilginç bişi die yazdım buraya.yoksa flash'ın dediği gibi dini yönlere kaçması için değil. ![]()
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
onu gibi bişi
![]() dolaylı olarak
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Frankfurt/City
|
bedava mesaj!
nokialarda "closed user group" diye bi setting var. 666 verince (+baska sartlar da var) bedava mesaj gönderebiliyormussun (bosuna denemeyin, dogru degil). gerci bu sayi gecen ay 999 olmus. bu sayi ne anlama geliyor? seytanla bi alakasi var mi?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
999
Herkeze Merhaba.
"999" rakamı;Bazı inanışlarda"Tanrıdan uzak olmak"anlamına geliyor.İngiliz Orta Çağında "Sorcery"ayinlerinde kullanılırdı.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara, TR
|
666 diye kaset vardı ya. Hani şu arabalarda çalınan dum tıs lardan. Bu arada Roma'yı da 666 da yakmışlar (bag bag kim yakmış)
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!