Zoque.Forum
»
MSN mi ADSL mi?
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: MSN mi ADSL mi?
Telekom'un son zamanlardaki dns işkencesiyle ilgili şöyle bir şey gözüme çarptı:
http://shiftdelete.net/site/content/view/459/1/ kullanan olursa işe yarayıp yaramadığını öğrenmek isteriz ![]()
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Hazır yeri gelmişken, uzun bir zamandır kullandığım programı tavsiye edeyim o zaman size.
TRKY-DnsAyar programını şiddetle ve hararetle önermekteyim. Ne yapıyor kısmına gelince, belirlediğiniz zaman dilimlerinde, Telekom dnslerini deneyerek, en hızlı dns'i bulup, sistemin onu kullanmasını sağlıyor. Çok faideli ![]() programın sitesi burda, -bazen açılmıyor inndir.com linki de burada |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
sorun ADSL'de olsa aynı kullanıcı sayısına sahip Yahoo Messenger'da da sorun olurdu. En basit mantık bu. ADSL'de verim düşebiliyor ama MSN'nin saniyede kullandığı maksimum kb (web cam , sesli konuşma v.b. hariç) Yani dial-up bile olsa sorun olmaması gerekiyor. Ama telekomda herkesi bir ana makina (proxy server) üzerinden çıkardığı için böyle sorunlar olabilir. Yahoo da sorun olmuyor , yurt dışında MSN kullananlarda sorun olmuyor. sorun burada ama çözümünü bilen yok.
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Ben üniversitenin internetinden bağlanıyorum. Üniversiteden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama bu mesaj gitmeme sorunu ve alamama sorunu artık çığırından çıktı. Ama arkadaşlarımın hepsi MSN kullandığından diğer IM'leri test etme fırsatını bulamıyorum.
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Ben sorunu hallettim pc' ye format ADSL' e reset çektim.. 3-4 gündür tıkır tıkır çalışıyor
![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!