Zoque.Forum
»
Kardan Adam Yapalım
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Kardan Adam Yapalım
Uzun zamandır ertelenmiş olan şeylerin! arasında bir de kardan adam var. Alın size bir fırsat, kardan adamınızı hayal gücünüze göre yapın... Benim ki aşağıda, pek sempatik olduğunu söyleyemem.
Ayrıca sitenin galeri bölümünde "gaza getirecek" kardan adamlar da var. İlk defa pek başarılı olunamıyor, ancak galerideki çalışmalar size gerekli "gazı" veriyor ![]() http://www.kilogramme.co.uk/snowgallery/ |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: Kardan Adam Yapalım
@CGencer bürodaki sıcaklığı bırakıp dışarı çıkması şu an için pek mantıklı gelmiyor. Sanırım bu nedenle hep erteledim ellerimle kardan adam yapmayı bunca zaman
![]() Yalnız bir şey daha, sanal da olsa yaratıcılık gerektiriyor en azından... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Kardan adamlar gündemde :) Sitenize ekleyebileceğiniz bir tane buldum... Hizmette sınır yok ! :)
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
bizim burada kar yağmıyor
![]() Metrelerce karda koskoca kardan adam yaptığım zamanları hatırladım şimdi (flashback: Ağrı 1991)
|
Zoque'a hoşgeldiniz!