Zoque.Forum
»
BURSA zirve II.ı 'la yeniden...
|
| Az Ama Öz Internet, bilgisayar, kültür-sanat, tasarım, programlama gibi konularla ilgili ancak diger bölümlere cok da uymayacak mesajlara bu bölümde yer verebilirsiniz. Politik ve dini içerikli mesajlar forumdan silinecektir. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Re: BURSA zirve II.ı 'la yeniden...
bulusma tarihi kesinlestikten sonra, bunu diger duyuru ile beraber sayfanin en üstündeki alandan duyuralim.
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Aslen 4 ve 11'de gelememe riskim yüksek
![]() gelemezsem adımı satışçılar listesine transfer edebilirsiniz ![]()
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Alıntı:
4 ünde açık öğretim sınavları var.18 inde öğrenci seçme sınavları var. Yani ya 11 olacak ya 25 ![]()
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Alıntı:
Yani, "X ve Y Haziran arası uygun" diye yazarsak... daha rahat olur hocam. ![]()
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
ben uzatmanın anlamı yok diye ve bana en uygun tarihler olduğu için 4 veya 11 haziran dedim, ama biraz düşününce aslında benim gün problemim yok
herhangi bir gün olabilir, öss bu ayın 18 inde mi şimdi? 11 veya 25 haziran şu an için en mantıklı günler yani, şimdi pixage cim senin 11 inde gelememek gibi bi ihtimalin mi var yani...?#{&}%$]& (küfür işaretleri de böyle birşeyler oluyordu sanırım karikatür balonlarında) bu arada forum dışından davet ettiğim, Allahverdi Sefihanov da gelecekler arasında.. veya madem haziran da açıköğretim, öss vs. gibi bir sürü engel var, 2 Temmuz pazara erteleyebiliriz tarihi. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]() Bunun dışında "2 Temmuz" güzel görünüyor.. Yazması kolay, okuması kolay, söylemesi kolay.. cillop yani.. ![]() Şahsen 2 Temmuz ve sonrasındaki tarihler için temizim.. Ama benim yüzümden erteleniyor durumu olmasın yani, valla bu sorumluluğu kaldıramam.. ![]()
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Selamlar
Açıköğretim sınavları olursa Emrah da gelemeyecek malesef. Onun haricinde 8 Temmuz'da Emrah'ın nikahı var. [Tüm arkadaşlar davetlidir] O yüzden 2 Temmuz'dan sonraya kalırsa Emrah katılamaz, hatta ben de katılamayabilirim [Doğal olarak ] Bunların dışındaki tüm opsiyonlar bizim için de geçerli. Ancak bu sefer başarılı bir şekilde katılım işlemi tamamlandı iletisi almak istiyorum :] |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son < |